Benim alet de geldi gerçekten sağlam ve tok hissi var. MacBook’a bağlanırken de problem yaşatmadı. Windows ile arasında geçişim rahat. Tuş sesleri de eski cherry mx mekaniklerine göre çok iyi geldi. Tok bir hissiyat aldım ama strawberry switchler belki daha iyidir.
Merhabalar,
Beast R75 HE Pro ile Howl 75 arasında gidip geliyorum. Kablosuz olmasını istememin sebebi, yazı işlerimin de olmasından dolayı evde monitöre bağlı olarak MacBook'u da kullanacağım. Mekanik olarak da Aula F87 Pro'yu gözüme kestirmiştim ancak keycapslerde harflerin ışıklandırmasının...
Şahsi düşüncem bunu almaktan ziyade Dyson'un kendi sitesinden ek aparatlarının da olduğu Absolute 2 modeli daha mantıklı görünüyor. 16.499₺ fiyat etiketi var. Temu'dan muadil aparat toplamaya çalışsan daha uygun olmaz hani.
Macun dün elime geçti. Ekran kartının yaklaşık 2 yıllık macunuyla işlemcininkini yeniledim. GOW ragnarokta 3060ti 71 derece, R5 5600 kule tipi soğutmada 70 dereceyi görmüşken işlemcinin sıcaklığı bu macun sonrasında ekran kartı 63 derece bandına, işlemci ise 57-58 derece seviyesine geriledi...
Hocam geçenlerde airfryer almıştım. Aldıktan sonra 1 hafta bile geçmedi indirim oldu müşteri temsilcisiyle görüştüm. Şirket politikası güncellendi aradaki farkı iade gibi bir şey yapamıyoruz. Ürünü iade edip tekrar sipariş geçebilirsiniz gibi saçma bir durum ortaya attı. Aklınızda olsun, belki...
Hocam klavyeyi perşembe günü mağazadan teslim alarak kullanma sürecimi başlattım. Belirli başlı artıları eksileri var. Artılarından başlayacak olursam premium hissiyat, kablosunun ve klavye switchlerinin kalitesi (Cherry MX Red), Türkçe klavye oluşu, ses tekerleği, bilek desteği özelliğinin...