Şahsi düşüncem bunu almaktan ziyade Dyson'un kendi sitesinden ek aparatlarının da olduğu Absolute 2 modeli daha mantıklı görünüyor. 16.499₺ fiyat etiketi var. Temu'dan muadil aparat toplamaya çalışsan daha uygun olmaz hani.
Macun dün elime geçti. Ekran kartının yaklaşık 2 yıllık macunuyla işlemcininkini yeniledim. GOW ragnarokta 3060ti 71 derece, R5 5600 kule tipi soğutmada 70 dereceyi görmüşken işlemcinin sıcaklığı bu macun sonrasında ekran kartı 63 derece bandına, işlemci ise 57-58 derece seviyesine geriledi...
Hocam geçenlerde airfryer almıştım. Aldıktan sonra 1 hafta bile geçmedi indirim oldu müşteri temsilcisiyle görüştüm. Şirket politikası güncellendi aradaki farkı iade gibi bir şey yapamıyoruz. Ürünü iade edip tekrar sipariş geçebilirsiniz gibi saçma bir durum ortaya attı. Aklınızda olsun, belki...
Hocam klavyeyi perşembe günü mağazadan teslim alarak kullanma sürecimi başlattım. Belirli başlı artıları eksileri var. Artılarından başlayacak olursam premium hissiyat, kablosunun ve klavye switchlerinin kalitesi (Cherry MX Red), Türkçe klavye oluşu, ses tekerleği, bilek desteği özelliğinin...
Bir fikri olan yok mu? SSD'lerin yerini değiştirdiğimde, 1. slotta MLD M300 PCIe 3.0x4 olarak, 2. slota KC3000 taktığımda da anakartın desteklediği PCIe 3.0x2 olarak çalışabiliyor. Burada problem ilk slota PCIe 4.0x4 nwme ssd taktığımda üstteki resimdeki gibi PCIe 1.0x4 gözükmesi.
1686811768...