NiFaKa isimli üyenin son içerikleri

1. N

🔥İndirim Dyson Cinetic Big Ball 2 Süpürge 😱 12.999₺ (Dip Fiyat + 10 Taksit )

Şahsi düşüncem bunu almaktan ziyade Dyson'un kendi sitesinden ek aparatlarının da olduğu Absolute 2 modeli daha mantıklı görünüyor. 16.499₺ fiyat etiketi var. Temu'dan muadil aparat toplamaya çalışsan daha uygun olmaz hani.
  2. N

Arctic Mx-6 Ultra Yüksek Performanslı Termal Macun - 4g

Macun dün elime geçti. Ekran kartının yaklaşık 2 yıllık macunuyla işlemcininkini yeniledim. GOW ragnarokta 3060ti 71 derece, R5 5600 kule tipi soğutmada 70 dereceyi görmüşken işlemcinin sıcaklığı bu macun sonrasında ekran kartı 63 derece bandına, işlemci ise 57-58 derece seviyesine geriledi...
  3. N

❌İndirim Bitti! GP Recyko Pro AA/AAA ve şarj cihazında indirim

6 tane 800mahx4, 6 tane 2000mahx4, 3 tane de 2600mahx2 lik paketlerden aldım ve ömürlük şarjlı pil stoğumu tamamladım gibi görünüyor :D
  4. N

Xpg Gammix D35 2x8 3200MHZ Cl 16 Ram 879TL

Beyler ben risk alarak sipariş verdim kargoya da vermişler. Gelince anlarız :D Ürün bilgilerinde de 2x8 diyor ama hayırlısı :D
  5. N

Teflon Kaplama ile Repel Şemsiye Windproof Seyahat Şemsiye 451,40TL

150-200 lira bandında doğru düzgün şemsiye yok, ben de yapıştırdım iki adet. Hiç olmadı hediyelik bile verilir.
  6. N

❌İndirim Bitti! Xbox Wireless Controller – Gold Shadow Special Edition 2069₺

Bende derin pembe vardı bu rengi de çok beğendiğim için aldım. Sıra pembeyi kullanacak birini bulmakta sanırım :D
  7. N

❌İndirim Bitti! Gigabyte G27Q 2k Monitör 6999 TL

Arada stoklara düşüyor, yarım saat önce aldım 1 tane.
  8. N

🔥İndirim 🔥Gigabyte G27Q 2k IPS 144hz Monitör 7699 TL🔥

Taksitli alacaksanız amazondan alın. 6 aya kadar olan kısmı daha uyguna geliyor.
  9. N

Ana Konu Amazon Prime Day Başladı!

Satın alım ekranında 50₺ daha indirimi var şu an. Bence mükemmel fiyatta, bir tane kaptım. https://amzn.eu/d/9Mp1MtW
  10. N

Ana Konu Amazon Prime Day Başladı!

Hocam geçenlerde airfryer almıştım. Aldıktan sonra 1 hafta bile geçmedi indirim oldu müşteri temsilcisiyle görüştüm. Şirket politikası güncellendi aradaki farkı iade gibi bir şey yapamıyoruz. Ürünü iade edip tekrar sipariş geçebilirsiniz gibi saçma bir durum ortaya attı. Aklınızda olsun, belki...
  11. N

❌İndirim Bitti! XPG Summoner Silver,Red switch 1499TL

Hocam klavyeyi perşembe günü mağazadan teslim alarak kullanma sürecimi başlattım. Belirli başlı artıları eksileri var. Artılarından başlayacak olursam premium hissiyat, kablosunun ve klavye switchlerinin kalitesi (Cherry MX Red), Türkçe klavye oluşu, ses tekerleği, bilek desteği özelliğinin...
  12. N

❌İndirim Bitti! Apple Watch SE 2022 Vodafone Faturaya Ek 12x599₺

şu an 713*12 şeklinde gözüküyor bir tek bende mi böyle?
  13. N

🔥İndirim Hama Hm.137311 6'li Akım Korumalı Priz 2m Priz 199TL

Fiyat olarak gayet iyi ben de böyle bir şey arıyordum, siparişi yapıştırdım.
  14. N

Anakart 4.0x4 desteklemesine rağmen PCIe 1.0 x4 olarak gözükme durumu?

Bir fikri olan yok mu? SSD'lerin yerini değiştirdiğimde, 1. slotta MLD M300 PCIe 3.0x4 olarak, 2. slota KC3000 taktığımda da anakartın desteklediği PCIe 3.0x2 olarak çalışabiliyor. Burada problem ilk slota PCIe 4.0x4 nwme ssd taktığımda üstteki resimdeki gibi PCIe 1.0x4 gözükmesi. 1686811768...
Geri