nightfall isimli üyenin son içerikleri

1. nightfall

Yardım Ekran Kartı Tutucu Gerekli mi Acaba? (Gigabyte 9060xt)

Teşekkürler, buna bir göz atacağım 👋🏻 İyi ki söylediniz sağolun, gerçi bazılarını gördüm yüksekliği ayarlanabiliyor ama yine de akılda tutmakta fayda var 👍🏻
  2. nightfall

Doğru diyorsunuz aslında da işte özeniyor insan, ilk kartımı alıyorum 🙂 Teşekkür ederim tavsiyeniz için 👍🏻 Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için arkadaşlar
  3. nightfall

Selamün aleyküm arkadaşlar. Başlıktaki ekran kartı malûm 3 fanlı lakin çok da tuğla gibi durmuyor yani ne kadar ağır olur bilemiyorum. Yine de ekran kartı tutucu braket ihtiyacım olur mu ne dersiniz? Olur ise tavsiyelerinizi beklerim, RGB ışıklı olursa memnun olurum. Şu modele denk geldim...
  4. nightfall

❌İndirim Bitti! Nzxt Kraken Elite 280 Rgb Rl-Kr28e-B1 - 3.299tl!

Konudaki 28E-B1 diyor, benim attığımda ise 24E-B2 yazıyor, esasen ne farkı var bilmiyorum. Akakçe'ye kraken elite rgb 240 yazdım bu çıktı EK: Sonradan fark ettim, başlıkta 280 yazıyormuş 🙁 Yani zaten ben baştan yanlış şeye bakıyormuşum 😅 Teşekkür ederim açıklamanız için. Tabii şu anki...
  5. nightfall

❌İndirim Bitti! Nzxt Kraken Elite 280 Rgb Rl-Kr28e-B1 - 3.299tl!

4600₺ verilir mi peki ne dersiniz? Pek anladığım bir konu değil ama çok şık duruyor hakikaten
  6. nightfall

Öneri Sapphire Rx9060xt 16gb Pulse Yerine Ne Alınabilir?

Teşekkür ederim tavsiyeniz için, ilk defa alacağım için sıfıra özeniyorum açıkçası o yüzden böyle almak istedim
  7. nightfall

Öneri Sapphire Rx9060xt 16gb Pulse Yerine Ne Alınabilir?

Selamün aleyküm arkadaşlar. Bir süredir 20 bin lira civarında gezen başlıktaki ekran kartına borçlarımdan dolayı yetişemedim ve stoklar bu fiyat için tükendi, Sinerji Bilgisayar satıyordu. Şimdi diğer sitelerde 30 bin lirayı gördü. 24 Temmuz'dan önce sipariş edemeyeceğim kartın ekstresinden...
  8. nightfall

Yardım Exvega Andromeda kullanan var mı?

Selâmün âleyküm arkadaşlar. Yıllarca kıraathane taburesi ve yemek sandalyesinde oturduktan sonra artık bir koltuk almaya karar verdim. Başlıkta bahsettiğim markanın farklı desenleri çok hoşuma gitti ve fiyatı da 11.395₺. Yarı fiyatına satan markalar da var ama emin olamıyorum, almışken çok da...
  9. nightfall

Exvega Andromeda için Visco Önerir misiniz?

Selâmün âleyküm arkadaşlar. Exvega Andromeda'yı bu şekilde kullanan varsa acaba yardımcı olabilir mi? Ek 1750 lira istiyorlar visco sünger katmanı için. Afaki bir fark olur mu?
  10. nightfall

Yardım Sapphire Nitro+ 9060XT Sistemime Uyumlu Olur mu?

Teşekkür ederim yorumunuz için 1766711312 Fiyatları da ikiye katlıyor şöyle gördüğüm kadarıyla 😄 Teşekkür ederim yorumunuz için
  11. nightfall

Yardım Sapphire Nitro+ 9060XT Sistemime Uyumlu Olur mu?

Anakart: ROG Strix B550-F Gaming CPU: Ryzen 7 5700G PSU: Seasonic Focus 750W 80+ Gold Başlıktaki ekran kartının tam adı: Sapphire Nitro+ RX 9060XT Gaming OC 16GB Bu ekran kartının fiyatı şu an 22 bin TL civarı arkadaşlar. Aynı modelin 9070XT olanı ile arasında fiyat/güç olarak afaki bir fark...
  12. nightfall

🔥İndirim BYNOGAME CUMHURİYETE ÖZEL 102 TL İNDİRİM

Bitmiş arkadaşlar, bir günlükmüş 👇🏻
  13. nightfall

Sapphire VGA 9060XT'de VGA ne oluyor?

Selamün aleyküm. Bu kartı almayı düşünüyorum ama şu ikisi aynı mı acaba? Başlıkta vga yazınca anlayamadım bir farkı var mı diye. Hepsiburada'dan almayı düşünüyorum taksit imkanının daha iyi olmasından dolayı. 1-...
  14. nightfall

Yardım 7900XT ile 5700G uyumlu olur mu?

Teşekkür ederim sağolun yardımınız için. Ddr5 sistem bana çok gelecek, şu haliyle bırakıp üstüne ekran kartı almak istiyorum sadece. Tavsiyeniz hangi kart acaba, marka model olarak belirtebilir misiniz rica etsem? Pek bilmediğim için bir sürü marka model var 🤷🏻‍♂️
  15. nightfall

Yardım 7900XT ile 5700G uyumlu olur mu?

Sistemi aldığım zamanlar için böyleydi. Ekran kartını üreten kişi arkadaş değil, bu kadar lafın ne alemi var? Her bilmeyenin böyle üstüne mi gidersiniz?
Geri