nightingale isimli üyenin son içerikleri

1. nightingale

Çözüldü✓ Ekranda Bazı Uygulamalar Bulanık Hale Geliyor

Çözümü kolaymış; Nvidia Denetim Masası>3D Ayarların Yönetilmesi> Kenar Yumuşatması FXAA=Kapalı olması gerekiyor.
  2. nightingale

Çözüldü✓ Ekranda Bazı Uygulamalar Bulanık Hale Geliyor

Windows 25H2 güncellemesi geldi, yaptıktan belli bir süre sonra ekranda bazı uygulamalarda bulanıklık olmaya başladı. Ne kadar araştırsam da sorunun kaynağını ve çözümünü bulamadım. Steelseries GG, ChatGPT uygulaması, vb bir iki uygulama daha var.
  3. nightingale

Mavi Ekran Haftalardır çözemediğim mavi ekran sorunu

Anakart ile yüktelticilerin arasına koyuyoruz hocam. kauçuk rondela almakta daha kesin sonuç verir ama.
  4. nightingale

Bende de benzer elektriksel problemler vardı. PSU’nun güç kablosunu söküp taktığımda çıtırtı sesi geliyordu. Monitörlere ve ses sistemine dokunduğumda ya da kasaya temas ettiğimde sürekli elektrik çarpıyordu. Ram değişimi yaptım. Format attım. Sorun yaratacak eski sürücüleri kaldırdım. Eski...
  5. nightingale

Hocam selamlar, aylardır bende de böyle bir sıkıntı vardı genelde AAA kalite oyunları açınca mavi ekran yiyordum, anakart ile kasa bağlantı noktalarından kaçak akım oluyormuş. Anakart ile kasa bağlantı noktalarına kauçuk rondela veya yalıtım malzemesi yaparak montajlarsanız sorununuz...
  6. nightingale

Çözüldü✓ Nedenini Bulamadığım Bir "BDOS" hatası(Kafayı Yemek Üzereyim)

Var ama %1lik ihtimali yaşadım ben büyük ihtimalle.
  7. nightingale

Bu tarz sorun yaşayan arkadaşlar için çözümü yazıyorum. Anakart bağlantı noktalarından kaynaklanan bir kaçak akımmış. Anakartı yerleştirdiğimiz kasa şase bağlantı noktalarına anakartla arasında olacak şekilde yalıtkan bir malzeme koyarak kaçak akımı önleyince sorun düzeldi. Olay tamamen kaçak...
  8. nightingale

Ram testi yaptım ramde sorun yok slot değiştirdim mavi ekran vermeye devam etti.Karşıma çıkan bir videoda güç kaynağını nasıl test edeceğimi öğrendim ve arkadaşlar sorun yüksek ihtimal “PSU” yükte +12v voltajı 11.6 civarına geliyor ve sonrasında mavi ekran alıyorum. Ki genelde pubg açtığımda...
  9. nightingale

Hocam diskleri kullanmıyorum zaten iptal ettim onları, dediğiniz gibi farklı bir anakartta denemek için sağa sola soruyorum ddr4 amd sistem kullanan bulamadım etrafımda.
  10. nightingale

5 gündür eve gidemedim iş yüzünden daha test etme fırsatım olmadı birkaç güne test eder sonuçları buraya atarım yeniden.
  11. nightingale

Vaktim olmadı yeni ramleri test etmeye, testi yapacağım iş güçten vakit bulunca. teşekkür ederim. Anakartı kontrol ettirmeyi düşünüyorum. Bunun için bi Vatan Bilgisayarla görüşeceğim. 1744561304 2 tane HDD takılıydı onları çıkarttım. Kritik durumdaydı. SSD takılı şu an sadece sağlık durumu...
  12. nightingale

Merhabalar, "unexpected store exception" ve "kernel data inpage error " gibi hatalar alıyorum. -Minidump oluşturmuyor. Olay görüntüleyicisinde hatayı bulamıyorum. Ram'leri teste soktum 18 tane hata çıktı ram'i değiştirdim ama nafile. Cpu ve GPU stres teste soktuğumda mavi ekran almıyorum. Sadece...
  13. nightingale

Öneri Fiyat Performans Ram Önerisi DDR4

Anakart: Msi MPG x570 Gaming Wifi Edge Bozulan Ram: GSkill Trident Z RGB 2x8gm 3200Mhz DDR4 İşlemci: AMD Ryzen 9 5950x Fiyat performans olarak 64GB bellek almak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Ekte anakartımın desteklediği ram frekans bilgieri mecvut.
  14. nightingale

Çözüldü✓ PC Oyun Girince Kapanıyor!!! (Nvidia App kaynaklı) edit: formatla nvidia sorunu çözüldü, ram bozulmuş

hocam Gskill 2x8gb ram vardı. modüllerden biri bozulmuş "memtest86" ile hatayı buldum. Daha önceki sorun nvidia app ile ilgiliydi formattan sonra düzelmişti. Yeni ram almak durumundayım. Konuyu kilitleyebiliriz.
Geri