Hocam merhabalar bende aynı klavyenin siyahını aldım siyah bağımlısı olduğum için 2 sorum var ilki acaba klavyenin ayarlarını nasıl yaptınız? ben ağırlıklı cs2 oynuyorum ilk defa manyetik bir klavye aldım ve türkiyede detaylıca anlatanda göremedim sizde cs için ayar falan yaptıysanız atabilir...
Arkadaşlar %75 klavyem için gri gradyan bir keycap istiyorum nereden alacağımıda bilemedim en son Temu yasaklandı sonra şubemi ne açmış Türkiye'de orada da keycap falan bulamadım nasıl alabilirim güncel durumda? İyi günler.
Arkadaşlar merhaba yeni sistem topladım ve estetiği benim için önemli akvaryum kasam var işlemcim ryzen 7500f şu an için soğutma için 2000 tl bütçem var bu bütçe ile sıvı soğutmamı yoksa kule tipi mi önerirsiniz sıvı soğutma olarak pek bir şey beğenemesemde kule tipinde Segotep FZ6 pro'yu buldum...
Arkadaşlar itemsatis üzerinden valorant hesabımı satıyordum bir eleman konuşurken numarasını verdiği için itemsatıştan ban yemiş oyunalişveriş den yapalımmı alışverişi diyor ama siteyi pek bilmiyorum güvenilir mi?
Hocam bende birazdan sipariş vericem inşallah sadece şunu sormak istiyorum ben beyaz sevmiyorum bu yüzden keycap almayı düşünüyorum sizce hangi renk almalıyım siyah neyim alsam kötü durur mu bir de nerden alabilirim türkiyeye gelir mi?
Arkadaşlar merhaba 3 4 senedir xpg summoner klavyemi kullanıyorum bazı kazalar geçirdi yön tuşlarının ikisi numlocktan bir kaç tuş falan switchi kırıldı bende yeni klavye almak istiyorum 4000 fiyat bandında çok çıkamam genel olarak her türden oyun oynuyorum lol valo hikayeli oyunlar falan ama...
Merhaba ATX anakarta uyacak siyah akvaryum kasa önerisi yapabilir misiniz fanlı olsun PSU olmasın şahsen kendim araştırdım ama çok çakma Lian Li kasası var bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz fanları iyi mi önerir misiniz özellikle gözüme çarpan zoko King'in 7x12 fanlı kasası oldu bütçenin çok...
Merhabalar yaklaşık 4 ay önce 8bitdo ultimate aldım 3500 liraya başta sorun yokta ancak bir yerde artık joystickler sağa doğru tamamen gitmiyordu gitmesi için iyice bastırmak gerekiyodu yani sağa doğru giderken karakter normal yürüme değilde yavaş yürüyordu sonra garantiye yolladım tamir oldu...
Alınır tam cs valo monitörü şahsen kendim hikayeli oyun oynuyorum valo da oynuyorum ben almazdım yani ileridede cs devam, hikayeli oyun oynamam diyorsan yapıştır