https://www.gaming.gen.tr/urun/384690/thermalright-assassin-king-120-se-tl-c12c-120mm-5-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bunu kullanıyorum tavsiye ederim
iyi günler açtığım kategori yanlış olabilir kusura bakmayın ama chrome tarayıcısında herhangi bir site olsun youtube veya başka bir site video açıp videoyu tam ekran yaptıktan sonra videoyu küçültünce chrome tam ekrana giriyor sürekli her çıkşımda f11 de basmak zorunda kalıyorum neden olabilir
Bende şimdi şöyle bişey yaşanmaya başladı telefondayken wifide sıkıntı yok ama pcye geçince işler değişiyor riot oyunlarına zaten giremiyorum pcden foruma gireyim dedim giremedim ama telefondan giriyorum acaba pcde mi sorun var formatlasam mı diye düşünüyorum
1734990740
Valla bende de aynı sorun var İstanbulda yaşıyorum bu online uygulamasındaki arıza raporunu çalıştırdığımda kesinti uyarısı veriyor destek açtım bekliyorum
iyi günler çok eskiden oynadığım bir oyun vardı sanırım 2010 yılları felan olması lazım oyun böyle ilk fragman gibi bir şeyi vardı başta bi ofise saldırı oluyordu ondan sonra ise botta başlıyorduk bir adaya baskın oluyordu orda savaşıyorduk adamları vurup ilerleyince böyle mağara gibi bir yere...