NİGHTREVOLVER isimli üyenin son içerikleri

1. N

Yardım bu bütçeye daha mantıklıdır

havit alınır mı? hocam
  2. N

Yardım bu bütçeye daha mantıklıdır

900 maks üstü imkansız arkadaşlar ne almalıyım sizce...
  3. N

Yardım Laptopa format atamıyorum

Gamegaraj slayer 7xl 3060 c2 i7 11800h rtx 3060 512gb m2 ssd
  4. N

Ne yapmam gerek
  5. N

Arkadaşlar ne olur yardım edin laptopuma format atamıyorum 2 tane usb denedim ama olmadı disk biçimlendirilemedi hatası veriyor diskpart list disk dediğimdede ssd gözükmüyor ne yapacağım nolur yardım edin
  6. N

Bu laptopu kaç tl ye satarım

Arkadaşlar elimde bi laptop var oyun vb oynanmıyor kasası kırık ama çalışıyor özellikleri amd a4 9120 radeon r3 8gb 2400 4gb 2400mhz ram var adata su 630 250gb ssd var yanında monitör var 1920x1080 60hz monitöründe sıkıntısı en altında bir sıra led bozuk yanında klavye ve mouse da versem kaç tl...
  7. N

Sizce sınıfta kalırmıyım

Eyw
  8. N

Sizce sınıfta kalırmıyım

9 soru yaptım matematikten hoca koydu önüme 5 i beynim durdu be kanka
  9. N

Sizce sınıfta kalırmıyım

İlk dönem ortalamam 62 ikinci dönem sözlüler performanslar girilemedi 37 geçermiyim girilince
  10. N

İndirimle bloody g200 s alınır mı?

Aldıktan sonra dedin be kanka
  11. N

Yardım Laptop kulaklığı drive diye okuyor

Arkadaşlar drive diye okuyor çalıştırınca laptopu ekran gelmiyor çıkarınca geliyor windowsa geldikten sonra takınca çalışıyor sorunsuzca
  12. N

Yardım Laptop kulaklığı kabul etmiyor

Arkadaşlar başka laptopa taktım sıkıntı yok 1679339549 Sizce sorun nedir benim laptopumda başka kulaklıklar da sıkıntı çıkmıyor
  13. N

Yardım Laptop kulaklığı kabul etmiyor

Arkadaşlar ben bu kulaklığı aralık ayında aldım kulaklık geldiğinde bu sıkıntı vardı kablo takılıyken çalıştırınca ekran gelmiyordu bende garantiye yolladım onlar ürünü değiştirmiş fakat hala aynı sorun var ne yapmalıyım 1679326532 Sistem gamegaraj slayer 7xl 3060 C2 kulaklık bloody g200s
  14. N

Kulaklık takılı olunca laptop ekranı gelmiyor

Laptopu açıyorum kulaklık takılı iken ekran gelmiyor neden olur 1672745650 Daha geç geliyor
  15. N

İndirimle bloody g200 s alınır mı?

Başlıkta da gördüğünüz gibi arkadaşlar sizce bu ürün bu bütçeye alınır mı? https://www.itopya.com/bloody-g200s-kablolu-siyahkirmizi-stereo-gaming-kulaklik_u20775 ürün bu yt kanalındada Abdullah abi göstermişti sizce alınır mı? 1671362523 Ve 80tl lik stand hediye imiş alimmi sizce
Geri