nightsoldier isimli üyenin son içerikleri

1. N

Amazon Türkiye’Nin Yeni İade Politikası

Adam satıcısı trendyol olan macbook almış, gelen kargodan mermer çıkmış. X platformunda dünün konusuydu. Bu aralar bu tip dolandırıcılık yöntemi çok fazla. Adam yüksek tutarlı ürün sipariş ediyor, içindeki ürünü alıyor, aynı ebat ve ağırlığa sahip maddi değeri olmayan başka bir materyal koyup...
  2. N

Hepsiburada Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512 70599 - 70779 TL, 0 Faiz 3 Taksit

Satıcıyı hb olarak seçip listeleyince görebilirsiniz. A36 kullandım,sorunsuz stabil bir cihaz. A37'de de benzer deneyim vardır diye düşünüyorum.Kamera önemli değilse tercih edilir.
  3. N

Hepsiburada Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512 70599 - 70779 TL, 0 Faiz 3 Taksit

S26u,a37 ve 57 de sıfır faiz.
  4. N

Redmagic Astra 2 Hakkında (Fiyasko)

Casper z10 pro ve h10 pro oled. H10 pro 16k, z10 pronun fiyatı da yaklaşık 40k
  5. N

Fiber Olmadan Dayanılır mı?

Bir de mobil İnternet paylaşımında bazı operatörlerin kotası olabiliyor. Atıyorum,senin sınırsız internetin var ama veri paylaştırısan 15 gb kotan oluyor gibi. İyi araştırma yapmak lazım.
  6. N

N11 Cayma Hakki Red Durumu

Satıcı sizinle platform dışındaki iletişim kanallarından irtibata geçemez. Amazonda başıma geldi,satıcıyı şikayet ettim, dükkanı kapatıldı. Ürünü kullanıp beğenmeyebilirsiniz,bu yasal. Ama ürünü tekrar satılacak şekilde kutu ve içeriği eksiksiz teslim etmelisiniz. Elektrikli süpğrge alıyorlar, 2...
  7. N

Yardım Amazon İademin Boş Olduğunu İddia Ediyor

Savcılığa suç duyurusunda bulunacaksınız. Yüksek meblağlı ürünleri mağazalardan almakta fayda var. Yakınınızda teknomarket yoksa üreticinin direk sitesinden alınmalı. 3-5 kuruş fazla veriyorsun ama kafan rahat oluyor. Amazon dosya açıp inceleyecektir. Çünkü depo çalışanları, iade gelen kutuları...
  8. N

🔥İndirim Cmf Phone 1 128gb 13999 N11.Com

Dün ziraatbanka mobil’de nfc üzerinden kimliği doğrulayamadım. Sürekli okunamadı hatası aldım. Bunu E-devlette de yaşadım. Ama garantide ve akbankta yaşamadım. Yani telefonun nfc çalışıyor. Uygulama geliştiricileri nfc uyumunu daha iyi test etmesi gerekiyor. Üstelik benim başıma geldiği gibi nfc...
  9. N

Samsung A37 128gb Alınır mı?

A serisinin giriş seviyesindense nothingin orta modelini tavsiye ederim. 3a modelini yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. Sorunuz varsa alabilirim.
  10. N

Iphone 16 Kaç Yıl Gider Sizce ?

Gider. Ben İPhone 12 model telefonu 2020'de almıştım. A24 ile kullandım. Anakart a rızasına kadar 6 yılı bitirdim. Şimdi ana telefon olarak a24 kullanıyorum bu da 3 yılını bitirdi.
  11. N

Vodafonun Yaptığı İşgüzarlık ?

Vodafone pişman eden bir firma. Ben de ev İnterneti konusunda sorun yaşadım. Mhye bağlanamıyorsunuz, sürekli robot ile muhatap oluyorsunuz. Sözde ai ama chatgpt'nin yanında çok sığ. Ben de baktım olmayacak cayma bedeli ödemek suretiyle kapattım. Tabi o andan sonra ulaşılamayan Mh, tam 3 kere...
  12. N

Yardım Taksitli Telefon Önerisi

Destek bilişim veya nsmarttan 15 civarına İPhone se 2022 alabilirsiniz. İkisi de güvenilir sitelerdir.
  13. N

Yardım Taksitli Telefon Önerisi

Tamam güzel cihaz ama bu cihaz 15 bin etmez. 9.5 ₺ ye vade farksız 9 taksitle satılmıştı zamanında.
  14. N

🔥İndirim OLED Ekranlı Casper Pad H10 15.716tl (Peşine 6 Taksit)

11 yaşında casper laptop kullanıyorum. Sorun yaşamadım. Casper üretiyorsa çöp demek değildir diye düşünüyorum.
  15. N

🔥İndirim Norton 360 %100 İndirim

Mobilde de çalışıyor. Yani ücretsiz sürüm için illa bilgisayar kullanmanız gerek yok.
Geri