nightsoldier isimli üyenin son içerikleri

1. N

Slikon kılıf garantisi var mıdır

Orijinal Apple ise yardımcı olur. Spigen de değiştiriyor ama diğer markalar kullanıcı hatası diyor.
  2. N

Anneye Telefon Önerisi

Eşime magic 7 lite almıştım, kasa düşmeye bağlı ezildi. Magic 7 lite için de düşmeye dayanıklı falan demişlerdi, tamam fonksiyonel anlamda bir sorunu yok ama kozmetik anlamında ufacık darbeden zarar görmesi, acaba pr çalışması mı dedirtiyor. Ekranı, arayüzü ve ilinden bir şikayeti olmadı. Ki...
  3. N

Yardım Akıllı Saat Önerisi.

Donanım kötü, batarya berbat ötesi. En kötü saati samsungun
  4. N

44mm benim bileğime çok büyük geldiği için hiç beğenmedim. 40mm olması gereken boyutlarda. Bence 40mm ideal.
  5. N

Ben de 40mm kullanıyorum, 1 gün çok rahat götürüyor şarjı. Fiyat farkına değer
  6. N

Nothing CMF Phone 1 - 9.999 TL - 🔥Peşin fiyatına 6 ay taksit🔥

Babam a36 kullanıyor, e-devlet iki aşmalı doğrulama yapılmafı. Kimlik kartını sistem tanımıyor. Acaba nfcde mi problem var diye benim telefona taktım, aynı. Pttye gidip çözdük. Bankalarda ise nfc yoksa görüntülü görüşme yapabilirsiniz, o da olmazsa tabi şubeye gidilecek. Ama kimliği okumayıp...
  7. N

Samsung alın. Kafadan wear os var ve istediğiniz her uygulamayı yüklersiniz. Nfc var, bazı bankalar saatten ödemeyi destekliyor. Mikrofon kalitesi gayet iyi, whatsapp desteği bile var.
  8. N

🔥İndirim Nothing CMF Phone 1 8 gb Ram 128 gb Siyah 9999₺

3 ve 3a modelini indirimli hatta taksitli sattılar. 3a aldım bende, sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
  9. N

🔥İndirim 🔥Honor magic 8 lite satışta 21999 TL + kulaklık hediyesi

Geçen sene magic 7 lite almıştım eşime, onun yanında da kulaklık verilmişti. Kulaklık kelimenin tam anlamıyla çöp.
  10. N

Max 25 bin tl arası telefon önerisi.

Nothing 3a pro'ya da bir bakın. Arayüz android dünyasının pixellerden sonra en hafif arayüzlerinden biri. Telefoto kamera var, düzgün ışık koşullarında iyi sonuç alırsınız. Hatta geçen hafta nothing 3, 40kya satıldı ama sizin bütçenizin dışında. 25'e kadar bir şey alıp geçeyim derseniz ya honor...
  11. N

Öneri 10 bin bütçe ile alınabilecek telefon önerisi

Cmf phone 1 en son 9.750₺'ye maximum karta 9 taksit satıldı. Ara ara o fiyatlara düşüyor. Nfc yok, cihazın en yumuşak karnı burası. Şu anda 10.200'e pazaramada var.
  12. N

En iyi yenilenmiş telefon sitesi

Senatech'ten iki adet yenilenmiş telefon aldım, sorun yaşamadım. Getmobil'den alacaksanız, satıcının kendisi olmasına dikkat edin. Easycep'e hiç bulaşmayın. Nsmart için de iyi yorumlar okudum ama hiç deneyimim olmadı onlarla.
  13. N

Watch 7 vs watch 6 47mm

Watch 7 pil ömrü, sensör ve güncelleme konusunda daha iyi bir tercih olur. Yalnız 44mm bilekte aşırı büyük duruyor . Teknomarkette deneyimleyin mutlaka.
  14. N

Yardım İphone 13 hala alınır mı ?

16e de çöp ama illa iPhone olsun ve sıfır olsun deniliyorsa başka alternatif yok maalesef
  15. N

Max 9bin tl telefon önerisi

Güzel seçim. İyi günlerde kullanın
Geri