nightsoldier isimli üyenin son içerikleri

1. N

🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

Aslında telefonla sipariş hattını arayıp direk satın almak daha doğru. Müşteri temsilcisi sistemden bakıyor, hangisi temizse onu sipariş geçiyor. Ürün satıldığı anda zaten geçmiş olsun. Mağazadaki eleman kendine alamaz. İptal girebilir mi sonradan onu bilmiyorum. Ben tanesi 10 liradan saatim...
  2. N

2 tane vardı. Biri İstanbul, diğeri samsunda.
  3. N

S10 ultra vardı 12k'ya. Ultra modellerin 10 serilerini ekranları kumlama sorunu oluyor. Üstelik hepsinde olan Kronik sorun. Önce vazgeçtim, sonra hadi alayım fiyat uygun, servise veririm en kötü dedim, bitmiş.
  4. N

🔥İndirim Wraith Esports Kurban Bayramı İndirimleri

Thh aleyhlerine karar veriyor ama umurlarında değil. Çok ilginç.
  5. N

Acaba müşteri hizmetlerini arayıp, telefon yoluyla satın alım yapabiliyor muyuz? Saatimin orijinal kordonunu bu şekilde almıştım.
  6. N

Yardım Samsung A36 5g 8/258 18.859tl'ye Alınır mı?

A36 iyidir. Ama A56 alabiliyorsunuz tabi daha iyi olur.
  7. N

🔥İndirim Türk Telekomlulara Özel İdefix 300tl İndirim

Dm attım şifreyi. Umarım kişiye özel değildir de sorunsuzca çalışır
  8. N

🔥İndirim Petkit Tıraş Makinası Pro 2'si 1 Arada 1.016 Tl 3 Taksit

Akıllı kedi tuvaleti alırken yanında hediye olarak verildi. Modelini bilmiyorum, eve gidince yazarım unutmazsam.
  9. N

🔥İndirim Petkit Tıraş Makinası Pro 2'si 1 Arada 1.016 Tl 3 Taksit

Akıllı kedi tuvaleti, akıllı su pınarı ve otomatik mama kabını kullanıyoruz. Sorun yok. İyi markadır
  10. N

❌İndirim Bitti! Vatan 16 Mayıs Sistemi Amd R5 7500f - Rx 9060 Xt 16gb - 42999 ₺

Bu forumda paylaşılan hangi sistem ve fiyatı ne olursa olsun, çöp diyen bir güruh çıkıyor.
  11. N

🔥İndirim Belkin 60w Type C Şarj Kablosu 2 Adet 305₺

Amazon depodan 100 watt pro flexini 190₺'ye almıştım. Memnunum.
  12. N

S25 FE'den S24'e Geçilir mi?

Nur topu gibi batarya derdiniz olur. Zira s24'ün bataryasının çok kötü olduğu biliniyor. Ancak premium malzeme açısından ve kamera anlamında s24 lehine fark var. Powerbankı yanımdan ayırmam, s25feyi elimden çıkarırkenki karşılaşacağım zararı ekarte edebilirim derseniz olur.
  13. N

Android S25FE vs A56 fiyat farkına değer mi?

S serisi tam yapay zeka özellikleri ile geliyor. S25fe bu anlamda alınabilecek en ucuz cihaz. Ancak s24 şu aralar 30k bandında. ekranı küçük olması sorun değilse tercih edilebilir.
  14. N

❌İndirim Bitti! Stanley Quencher 1.18 L Pipetli Termos Bardak 588₺

Bir şeyi sırf ucuz diye almak müsrifliktir.
  15. N

🔥İndirim Akbank'dan 1 Aylık Tod Süper Lig Paketi Hediye 🔥🔥🔥

Kod işini Hallettim, teşekkürler.
Geri