Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Önceden kamerasında odak problemi vardı ve zoom yaparken takılıyordu. Son güncellemeyle kamera olması gerektiği gibi çalışıyor.
Arayüzde birkaç ufak pürüz dışında genel anlamda memnunum. Telefonda standart kullanım dışında ( sosyal medya, konuşma ve whatsapp) oyun...
İlk çıktığından bu yana hep aynı fiyat. Bir ara klavye hediyesi vardı, sonra klavyeli ve klavyesiz iki modele çevirdiler, sonra sadece klavyesiz sattılar falan. Birkaç youtube videosu var ama inceleme adı altında reklam onlar.
Donanım zayıf. Oled koyup gerisini salıvermiş casper. İçerik...
Ben de 2 kez aldım, sorun yaşamadım. Ama satıcı önemli. Senatech tercih ettim. Şu aralar garantili diye bir firmanın reklamı çok dönüyor. Ama nasıldır bilmiyorum.
Evofone distribütör. O da biliyorsunuz xiaomi distrübitörü. Kutlamada evofone yazar, çok önemli değil gerçi. Yağ gibi akan bir arayüz ile karşılaşacaksınız. Güncellemeleri yaptıktan sonra cihazı keşfetmeye başlayın derim.
40k civarına değişik modeller alınabilir Di ama nothing 'e şans vermekle...
Ancak arkadaş aldığı telefonu uzun süre kullanıyor. En son cihazını 6 sene kullanmış mesela. Uzun süre kullanan kişilere her zaman amiral gemisi ama Apple veya Samsung ultra almalarını tavsiye ederim. Uzun güncelleme ömrü, geniş aksesuar seçeneği ve donanımları ile en az 7 sene daha telefona...
Buna fazla ısınıyor diyorlar. Aklınızda bulunsun
1773307811
https://amzn.eu/d/03sz6Sxc
Teşekkür ederim. Amazonda indirimde. Bütçesi olan pro modeline de yönelebilir. Bu model hafidlik için tasarlanmış. Eklenebilir listeye, zira normal fiyatı 2.000 ₺civarı.
Bir de idefix de 2000₺ye eski seri...
E-devlette de nfc çoğu zaman çalışmıyor. Mecbur PTT üzerinden hallediyorsun işini.
Bende var, ama pos okuturken işe yarıyor. Başka şekilde işe yaradığına daha şahit olmadım. Dahası, Devlet işinde çalıştığını daha görmedim.
Vakıfbank şifremi unuttum, nfc okumadı müşteri hizmetleri ile görüşmek...