nightsoldier isimli üyenin son içerikleri

1. N

Rehber Askere gitmeden önce OKU!!!!!

Askerde hırsızlık olmaz, yer değişikliği olur derlerdi bize. Senin, atıyorum, saatin çalındı, başkasının bileğinde gördün, kavga etmek suretiyle alamazsın. Sonun disko (disiplin koğuşu) olabilir. Şafak saati (halen var mı bilmiyorum) almayın. 180 gün geriye saydırırken insanın morali bozulur...
  2. N

🔥İndirim 1 TL’ye! YouTube, Spotify, Exxen Trendyol Kodları Alma

Ben artık indirim başlığı açmıyorum. Üstelik karne indirimi adı altında çok güzel fırsatlar yakaladım, kendim değerlendirdim. Siz de bence aynısını yapın. Değmiyor çünkü. Bu hayat pahalılığı da insanlara üç kuruş faydam olur belki diye konu açtım, yemediğim hakaret kalmadığı gibi üzerine de...
  3. N

MacBook Önerisi (mevcut setup'ı satıp)

İşin niteliğini bilmemekle beraber air alacaksanız 13 inç m4, ( zira air in olayının taşınabilir olması dolayısıyla 15 inç, air konseptiyle bence pek bağdaşmıyor.) pro alacaksanız da m5 16 inç olmalı. Pro, profesyonel işler için olduğundan, doğası gereği ağır oluyor. Hal böyle olunca, 16 inç...
  4. N

Kredi kartı alıyorum

Qnb kadar acayip sistemi olan bir banka daha görmedim. Kart limitim 180 bin ama 95 bini normal kalanı sağlık harcaması olarak ayrılmış. Kardeşim benim sigortam var, sağlık işlemlerimi sigortam hallediyor diyorum, politika böyle diyor. Ben de kart limitini düşürdüm, axess alacağım.
  5. N

Maks 15k'ya telefon önerisi

Cmf phone 1 , taksitli bile satılmıştı. Hatta nakitte 9.500₺ ye gitti
  6. N

Yardım Türk telekom iş emri iptali

Büyük ihtimalle port dolu kaldı. Turknet çözecek, ttnet'in yapabileceği bir şey yok diye biliyorum. Benzeri başıma gelmişti. Turksat ağlatıp, memnun kalmayıp Vodafone İnternete geçmiştim. Vodafone ilkin port dolu diye bağlayamamıştı, turksat kayıt açmıştım. Sonrasında sorun çözüldü denince...
  7. N

Başlık silindi

Okumayınız.
  8. N

Oppo find x9 pro 82799 TL ! Lansman fiyatı 90 bindi

Yılın telefonu. Sosyal medyada oppo bir anda sükse olunca Türkiye ekibi de fiyatlandırma konusunda yüksek bir çıtada tuttu. İlk satışlar beklendiği gibi gitmeyince yaklaşık 7 bin düştüler. Daha da düşer ilk çıkış fiyatının 10-12 bin altına kadar inebileceğini tahmin ediyorum. Zira 100k bandında...
  9. N

Öneri Iphone 11 im bozuldu yaptırayım mı yoksa değişeyim mi? (öneri)

16e alınmaz. İphone tarafında bir kez alayım uzun süre kullanayım denilecek tek cihaz 17 baz modeli. Ona da yaklaşık 70 bin lira isteniyor, çok fazla. Yenilenmiş iphone 2 kez aldım. Senatech'ten. Sorun yaşamadım. Sonrasında Kredi kartına vade farksız 9 taksitle nothing 3a aldım. Çok memnunum...
  10. N

Getmobilden cihaz alinir mi

Senatech ten 2 adet se2020 aldım, sorun yaşamadım. Getmobil ile ilgili şikayet çok. İlla Getmobil olacaksa, Satıcısı kendisi olursa daha iyi olur.
  11. N

Telefonlara taksit oluyormu?

Nothing Phone Amazon üzerinden kasım indirimlerini karta taksit ile satıldı. Cmf Phone 1 ara ara 10kdan taksitli satışa açılıyor. Takip edebilirsiniz. Samsung a56 mı, 36'mı ne amazonda 3 taksit satıldı geçen haftalarda.... Takip etmek lazım Amazon üzerinden
  12. N

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥 HEPSİ PAY ÜCRETSİZ 100 LİRA HEDİYE 🔥🔥🔥

Defactoda %40 indirim var. 250₺ye pantolon aldım. Haber veren arkadaşa teşekkür ederim.
  13. N

Öneri Taksitli Ders İçin Laptop Önerisi

Google docsu hiç kullanmadım. Onu deneyeyim, tavsiye için teşekkür ederim.
  14. N

Öneri Taksitli Ders İçin Laptop Önerisi

Macbook desteklemiyor çoğu şeyi. Bende air var, fakültenin sitesinden. Docx uzantılı Word dosyasını indirdim, kafasına göre akademinin logosunu almamış. Farketmemişim bende, Bir gün uğraşıp yaptığım rapor reddedildi. Ve gerekçesi söylendi. Ardından Windows bilgisayarda aynı dosyayı farklı...
  15. N

🔥İndirim JBL Tune 570BT 829,90 ₺

Tam bunu yazacaktım. Gözlük kullananlar uzak dursun. Onlar kulağı tam kaplayan model almalılar.
Geri