nighttt isimli üyenin son içerikleri

1. N

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Bu cuma kesat gibi, orta düzey sistem göremedim. Örnek 9070XT 9800x3D
  2. N

🔥İndirim VATANBİLGİSAYAR İNDİRİM KODU

Ya milletin iade ettiği, coil whine olan modelleri gönderiyorlarsa? :D Ucuza aldım deyip birçok kişi bu şekilde kullanayım der. Aklıma her şey geliyor ama zannetmiyorum ya, herkese hayırlı olsun, alanlar sorunsuz kullanırlar inşallah.
  3. N

5-6 bile benim için büyük fark. Monitöre ek bütçe veya anakartı daha kaliteli bir şeyler alabilirdim.
  4. N

[H3 id=''][/H3] Bütün sistemlerde çalışıyor muydu kod, sanırım süresi dolmuş. Tam da bilgisayar alma aşamasındaydım, kodu nasıl kaçırdım, beynimden vurulmuşa döndüm. R7 9800X3D - 5070 Ti OC sistemi 71 bine alacaktım, ne güzel. Tekrar gelir mi acaba böyle bir indirim, beklemeye değer mi sizce...
  5. N

9600x - 9070 xt - 32gb ram - Öneri, eleştiri ve düşüncelerinizi bekliyorum.

İleriye dönük ise SSD 2 TB olabilir. İşlemci 7800x3D zorlanabilir. Kart da Sapphire Nitro+ olabilir.
  6. N

Toplanılan bilgisayar alınır mı?

İşlemci - AMD Ryzen 7 7800X3D Anakart - ASUS Prime B650M-R RAM - XPG Caster RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 Kasa - XPG Valor Mesh VALORMESH750G1N3L-BKCEU RGB Fanlı 750W İşlemci Soğutucu - Thermalright Phantom Spirit 120 SE Ekran Kartı - Gigabyte RX 9070 XT Gaming OC SSD - Kioxia Exceria Pro 2TB...
Geri