Nightwish isimli üyenin son içerikleri

1. N

GIGABYTE A520M DS3H REV.1.3

Merhabalar Donanım arşivinin 3 veya 4 şubat 2023 gençer gamingle ortak yaptığı sistemde kullandığım anakartım. Kulaklığıma gelen ses discorddan direkt karşıya mikrofonumdan geçiyor. Son 1 yıldır bilgisayarla pek takılmadığım için driverlara da bakmadım. Sistemi ilk aldığımda anakartın sitesi...
  2. N

Acer nitro vs Hp victus

Çok sağolun teşekkür ederim.
  3. N

Acer nitro vs Hp victus

Teşekkür ederim peki bütçeyi şöyle 30 max 31k civarına çıkarırsam hepsiburada 3 ay ertelemeli kampanya dahilinde önerebileceğin başka cihazlar var mı?
  4. N

Acer nitro vs Hp victus

işlemci olarak hp ye göre geride ama ekran ve yükseltme olarakta önde çok arada kaldım
  5. N

Acer nitro vs Hp victus

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-16-an16-41-ryzen-5-7535hs-16gb-512gb-ssd-rtx4050-6gb-dos-16-wuxga-165hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qkbey-004-p-HBCV00005T6QJP Bu acer modeli...
  6. N

ag400 vs id-cooling SE-214-XT

videonu izledim n11 den indirimle birlikte 700 tl ye deepcol ag400 aldım. forza 5 ortalama 84 iken şu an 53 teşekkür ederim.
  7. N

ag400 vs id-cooling SE-214-XT

Beyler 1200 max olucak şekilde bütçem var. İşlemcim r5 5600 boşta yt wp dc gezerken 65 67 görüyor oyunlarda 88 en yüksekte 90 görüyor. Bunlar haricinde önerileriniz varsa beklerim. 1694829712 https://www.epey.com/bilgisayar-kasasi/vento-vg15fe.html kasam bu
  8. N

Kulaklığa gelen ses mikrofondan karşıya gidiyor!

merhabalar anakartım gigabyte a520m ds3h ses driverlarını güncel şekilde kurduğumda ses denetim masasından mikrofonun özellikler kısmında akustik ses iptali kısmı kalkıyor ve kulaklığımdaki sesler mikrofondan karşıya yansıyor eski driver kurunca bu sorun çözülüyor ama mikrofon ses kalitesi çamur...
  9. N

Rtx 3060 son driverı kullanan varmı

forza horizon 4te bir donup kalıyor görev yöneticisinden çıkmak zorunda kalıyorum harici sıkıntı yaşamadım
  10. N

Kulaklık ve mikrofon girişini aynı panele takınca ses dc ye yansıyor!

Ön veya arka paneldeki kulaklık ve mik girişlerini aynı anda kullanınca dc deki sesli görüşmeye youtube ve oyundaki konuşan kişilerin sesi yansıyor. Ön ve arka olarak ayrı olarak taktığımda herhangi bir sekme olmuyor. Anakartım : H610M H DDR4 (rev. 1.1/1.3)
  11. N

15K ve altına hazır sistem önerisi

15k ve altında hazır sistem tavsiyesi var mı güncel durumda
  12. N

iPhone 12 Ekran Renk Değişimi ve Titremesi

Beyaz kısımlardaki renk değişimine , post sahibinin adına ve takip et yazısına. 1654799763 Otomatik parlaklıkla bir ilgisi yok direkt ekran renk değiştirip o renkleri de titretiyor bir kaç saniye sürüyor ve geçiyor gittikçe sıklığını arttırdı.
  13. N

iPhone 12 Ekran Renk Değişimi ve Titremesi

Öncelikle telefonun sağ üst saat kısmında 3-4 çizgi oluştu res attım düzeldi. Sonrasında instagramda böyle renk değişimi ve titremeler meydana geldi. Sorun olduğu anda instagramdan ana ekrana geçtiğimde 3 saniye devam ettiğini fark ettim. Yaklaşık bir hafta sonra Fotoğraflar uygulamasında da...
  14. N

Cyber-5500XT Sistem nasıl sizce??

Bende almayı düşünüyorum sence bunun yanına 75hz mi almalıyım 144hz mi csgo lol valorant fifa 2021 f1 2020 gta 5 apex legends gibi oyunlar oynayacağım
Geri