gamepad modelim Razer Wolverine v2 pro dounglesi olan bi gamepad
1771531816
Ciddimisin 2 adet kolum var biri razer eolverine v2 pro kendi dounglıyla kullanıyorum diğeride xbox 9.nesil game pad var xbox kolunu blutoth ile kullanıyorum
Arkadaşlar selam,
Yaklaşık 1–2 aydır çözmeye çalıştığım bir problemi buraya yazmak istedim. Belki daha önce yaşayan olmuştur.
Sorun:
EA FC (online maçlarda) rastgele şekilde kol bağlantısı kopuyor.
Windows’tan USB disconnect sesi geliyor.
Oyun anında kontrolcü gidiyor.
Tekrar takınca Windows...
xbox 9. nesli konsoluumu pcye bağlıyor her oyundada kusurusuz kullanıyorum fifa, rdr , hatta ac unity falanda oynuyorum ama valhalada xbox kolunu görüyor fakat kontrol etmiyor yani hareket etmiyor oyunu silip geri yükledim değişen bişey olmadı
xbox 9.nesil gamepad'i ile pc de forza horizon 5 oynuyorum. normal kol titreşiminde problem yok ama gaz veya frena basarken bi noktadan sonra tetikten cızırtı sesi geliyor. bu normalmi ?
merhabalar arkadaşlar bilgisayarımın yeterince hızlı olduğunu düşünmüyorum uygulamalara\exe. lere girerken birkaç saniyeden fazla bekliyorum anormal olabilicek bi durum varmı sizce sistemim şu şekilde
gigabyte b650m ds3h
r5 7600x
3060 rtx 12gb eagle
corsair (2x16) 32 gb ram
1 tb samsun evo...
merhaba ben gigabyte b650 ds3h kullanıyorum 4 slotu var ve 1-2 ye takılıydı ve pcm boştayken veya vido izlerken reset atıyordu daha sonra 2-4 yaptım şu an bi sorun yok ama diyelimki 4 slotuda kullanmak istiyorum peki bu sefer böyle bi sorunla karşılaşırmıyım
yeni kurduğum sistemimde oyunları çok başarılı hiç kasma donma ve ısınma olmadan saatlerce kullanıyorum ama pc boştayken masaüstü veyahut film izlerken kendi kendine reset atıyor
acil yardım lütfen
arkadaşlar corsair 16x2 (32gb) CMK32GX5M2D6000Z36 ram satın aldım amazondan bazı yorumlarda sorun yaşanırken bazılarında kusursuz çalışıyor henüz anakart almış değilim işlemcim 7600x ekran kartım ise 3060rtx eagle
bu ram lere ve bu sisteme uyugn anakart ne olur
Yeterli olurmu bu hocam
1685418224
Evet malesef öyle bi durumu var sizin bi öneriniz var mı
https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-cooler-master-masterliquid-ml240l-v2-mlw-d24m-a18pc-r2-sivi-sogutucu-fiyati,750423396.html bunu düşün
üyoru