NightWish35 isimli üyenin son içerikleri

1. N

EA FC Online’da Rastgele Gamepad USB Kopması

Yani ikisini satıp teke düşebilirim senin tavsiyen ne olur ben tkıntılı biriyim biraz kafam rahst olsun sorun değil
  2. N

Hahaha tercih ediceğin ne olur
  3. N

gamepad modelim Razer Wolverine v2 pro dounglesi olan bi gamepad 1771531816 Ciddimisin 2 adet kolum var biri razer eolverine v2 pro kendi dounglıyla kullanıyorum diğeride xbox 9.nesil game pad var xbox kolunu blutoth ile kullanıyorum
  4. N

Arkadaşlar selam, Yaklaşık 1–2 aydır çözmeye çalıştığım bir problemi buraya yazmak istedim. Belki daha önce yaşayan olmuştur. Sorun: EA FC (online maçlarda) rastgele şekilde kol bağlantısı kopuyor. Windows’tan USB disconnect sesi geliyor. Oyun anında kontrolcü gidiyor. Tekrar takınca Windows...
  5. N

Pc de donup kitlenme

Merhabalar bf6 oynarken kulaklıkda cızırtı,parazitlenme ve eş zamanlı oyunda takılmalar yaşıyorum ama kulaklık dışı hoparlör ile oynarken saatlerce bi dıkıntı olmuyor Sistemim İşlemci (CPU): AMD Ryzen 7 7800X3D Ekran Kartı (GPU): NVIDIA RTX 4070 (Gigabyte tercih ediliyor) Anakart: Gigabyte...
  6. N

ac valhalla xbox kolunu algılamıyor fikri bilgisi olan ?

xbox 9. nesli konsoluumu pcye bağlıyor her oyundada kusurusuz kullanıyorum fifa, rdr , hatta ac unity falanda oynuyorum ama valhalada xbox kolunu görüyor fakat kontrol etmiyor yani hareket etmiyor oyunu silip geri yükledim değişen bişey olmadı
  7. N

9. nesil gamepad tetik cızırtısı

xbox 9.nesil gamepad'i ile pc de forza horizon 5 oynuyorum. normal kol titreşiminde problem yok ama gaz veya frena basarken bi noktadan sonra tetikten cızırtı sesi geliyor. bu normalmi ?
  8. N

pc yeterince hızlı değil

merhabalar arkadaşlar bilgisayarımın yeterince hızlı olduğunu düşünmüyorum uygulamalara\exe. lere girerken birkaç saniyeden fazla bekliyorum anormal olabilicek bi durum varmı sizce sistemim şu şekilde gigabyte b650m ds3h r5 7600x 3060 rtx 12gb eagle corsair (2x16) 32 gb ram 1 tb samsun evo...
  9. N

ramlerimi nasıl kullanmalıyım

merhaba ben gigabyte b650 ds3h kullanıyorum 4 slotu var ve 1-2 ye takılıydı ve pcm boştayken veya vido izlerken reset atıyordu daha sonra 2-4 yaptım şu an bi sorun yok ama diyelimki 4 slotuda kullanmak istiyorum peki bu sefer böyle bi sorunla karşılaşırmıyım
  10. N

pc boştayken reset atıyor

hayır yok kontrol ettim ama herhangi güncelleme yapmıyor 1692004057 bu beni kahreder 1692004103 fsp 750w lık psu kullanıyorum
  11. N

pc boştayken reset atıyor

yeni kurduğum sistemimde oyunları çok başarılı hiç kasma donma ve ısınma olmadan saatlerce kullanıyorum ama pc boştayken masaüstü veyahut film izlerken kendi kendine reset atıyor acil yardım lütfen
  12. N

corsair CMK32GX5M2D6000Z36 ddr5 Ram

arkadaşlar corsair 16x2 (32gb) CMK32GX5M2D6000Z36 ram satın aldım amazondan bazı yorumlarda sorun yaşanırken bazılarında kusursuz çalışıyor henüz anakart almış değilim işlemcim 7600x ekran kartım ise 3060rtx eagle bu ram lere ve bu sisteme uyugn anakart ne olur
  13. N

AMD RYZEN 7600X İÇİN

Yeterli olurmu bu hocam 1685418224 Evet malesef öyle bi durumu var sizin bi öneriniz var mı https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-cooler-master-masterliquid-ml240l-v2-mlw-d24m-a18pc-r2-sivi-sogutucu-fiyati,750423396.html bunu düşün üyoru
  14. N

AMD RYZEN 7600X İÇİN

İŞLEMCİM İÇİN SOĞUTUCU ALICAM AMA MAX BÜTCEM 2500 ÖNERİNİZ NE OLUR
  15. N

3060 rtx için monitör önerisi

bunu beğendim akakçe daha yüksek fiyatlara gösteriyordu
Geri