nihaserme isimli üyenin son içerikleri

1. N

Üni için ipad a16 mı tab s10fe mi

Ekosistemine bağlı. Samsung kullanıcısıysan ipad seni üzebilir. Apple kullanıcısıysan da s10fe seni üzebilir. Onun dışında ikisinin de eğitim için fazlasıyla yeterli ve uzun ömürlü olacağını düşünüyorum.
  2. N

Valorant hesabım ne kadar eder?

Benim hesap bana yetiyor hocam ya sağolasın. Alıcı veya satıcı değilim değerini merak ediyorum sadece.
  3. N

Orası öyle. 500'e bir vandal skini alınmıyor artık.
  4. N

Zaten oyun kurallarına göre yasak fakat yine de ticareti oluyor.
  5. N

Merhaba, 250 level güncelde dia olan yücelik görmüş valorant hesabım var. Aşşağı yukarı değerini merak ediyorum. Riot hesabına bağlı 600 level 450 den fazla kostümü olan 3 aram challenge'ında TR 1.'si olan lol hesabı da var. Valorant hesabımdaki skinler: Yağmacı Ghost Cesur Yürek Ghost Seri...
  6. N

16.1" Laptop çantası önerisi

https://ty.gl/6gyai114pcm2m Bu arkadaşı aldım. Alternatif buna bakıyordum: https://ty.gl/cs8omdv1jxrw1
  7. N

Sırt çantası kral
  8. N

Dostlar merhabalar, 16.1" bir laptop satın aldım. 1k civarına laptop çantası önerebilir misiniz? Renk olarak siyah gri gibi sade renkler tercihimdir.
  9. N

Joker Bilgesayar Magzası güvenilir mi??

Alım yapan oldu mu? Güvenilir mi?
  10. N

Sabancı burs yatmadı

Beyler Mart bursu yatmadı benim, sizin yattı mı?
  11. N

🔥İndirim Epic Games Yılbaşı Tatili İndirimlerine göz atalım

Hogwarts legacy bitirdim berbat, harry potter evrenine bir hakarettir alma bence. Diğerlerinden Spider-Manleri, GoW'u ve Days Gone'u oynadım. Bence GoW ve Days Gone en iyi 10 oyun arasına girer. Spider-Manlardan da birini seç diğeri kalsın tatmin eder.
  12. N

Peşin fiyatına 6 taksit aldım görüşleriniz nedir?

aynen hocam direkt frekans arttırıyorsun
  13. N

Peşin fiyatına 6 taksit aldım görüşleriniz nedir?

Aynı işlemci 6400Mhz ram kullanıyorum problem olmuyor oc yapmak anakartla direkt yapılıyor zaten. Sadece biostan bir ayarı açmazsan 45 saniyede açılıyor pc. Açınca düzeliyor da ayar ismini unuttum
  14. N

Çözüldü✓ AMD mi Tercih etmeliyim yoksa Intelmi?

RX7800xt kullanıyorum 7600 kesiyor beni. 4070 super muadil kart zaten yapıştırın hocam.
  15. N

50k'ya al git sistem istiyorum

7600 var bende pearless assassinle kullanıyorum, gayet yeterli soğutuyor 40 derece havada bile max 79 derece gördüm.
Geri