İnsanlara dilenci diyemezsin. Sen önce sahibinden de yayınladığın apex ilanlarını anlat insanlara. Dün ilanının vardı ve apexlerin sorunlu olduğunu yazıp...
aynı şahıs yeniden ilan açmış. sabahki ilanda ürünler takılma yapıyor diyordu ve 900 liraydı. şimdi yeni ilanında 2k. sabah ilan konumu ile şimdiki ilan...
o ilanı açan arkadaş yeni ilan açmış. bu sefer 2k koymuş ürünü. bozuk olanları tamir etti herhalde. tam dolandırıcı. sabah 900 liraydı ve bozuktu ürünleri
Korkmana gerek yok alamayanlar bozuk diye yaygara kopartıp düşükten çökmeye çalışacak yada fake düşük fiyatlı ilanlar açıp piyasayı düşürecekler.
Bunları...
bence de yalancı. kendisine ilan üzerinden soru sordum ilan yayından kaldırdı. ilanı yayından kaldıracağını bildiğim için ss almıştım. kendisi forumda üye...
satıcı ilanı yayından kaldırdı dostum (kendisine bir soru sordum ilan hemen kaldırdı. ben yayından kaldıracağını bildiğim için ss almıştım). kendisi bu...
bugün sarı sitede bir satıcı 900 tl den apex satıyordu (ilanı dün açmıştı). İlanında ara ara takılma yaptığını söylemişti apexin. Kendisinin satın aldığı...
Benim pro bugün geldi. ilana koydum. Sen benim ilanları takip ediyorsun diye haber veriyim istedim. Apex teklifini de kabul ettim. İzmire gelip elden teslim...