Merhabalar sistemimin değerlendirmesi hakkında yardımcı olabilir misiniz? hepsinin 9'un üzerinde mi olması gerekiyor? anlamlarını ve karşılıklarının ne olduğunu bilmiyorum hangi donanımı yükseltmeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar arkadaşlar, fotoğraf ve video editinde kullanmak için düzgün kasma donma olmadan işlem yapabileceğim bir laptop öneriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Adobe PS ve premier video kullanacağım. kendime ait video kameram var ve video klip hazırlayacağım. henüz amatör olduğum için...
tam bilmediğim için yardımcı olabilirmisiniz fazlalık ana kartı falan bileştirip yeni bi kasa topluyorumda küçük bi çocuğu sevindirmek için işlemci almam gerek
merhaba arkadaşlar bu 2 işlemci arasında kaldım ama sizce hangisini tercih etmeliyim ya da önerebileceğiniz bi işlemci var mı?
Ana Kart : MSI B450m pro-vdh plus
Ekran kartı: Asus Rog Strix rx570 8gb
1668358012
Tüm önerilerilere açığım :)
2. slota tek ram takıp 3600 e aldım biosta 3600 olarak gözüküyordu ama windowsu açma onarım falan dedi
1667863584
1667863690
biosu sıfırladım geldim xmp yi profil 2 seçtim yine geldim 2133 olarak gözüküyor yine o_O:peeposad: