Evet haklısınız bütçe dar olunca insan psikolojik olarak tedirgin oluyor.Yani bende aslında araştırarak aldim gene de konu açıp siz bilenlere sorayım dedim hepinize teşekkür ederim.Bu arada urun sorunsuz çalışıyor bugün kurulumu yaptım herhangi bir coil whine veya başka bir mesele cikmadı.Kartim...
Teşekkür ederim . 850watt aldım çünkü 750watt teoride yeterdi evet ama hem almışken biraz daha yuksek watt olan bir ürün alayım dedim ama modelin pek incelemesi yok gibi bişey.Malum markalarda da 7 ila 10 arasi fiyat oynuyor
1765318388
Hocam çok teşekkür ederim içim rahatladı.E.si sözlükte...
Selamlar,ben 5070 takmıştım sisteme 750watt xpg pylon idi öncesinde 4060 ti kullanıyordum ve benim bütçem çok kısıtlı bazi şeylerden kısarak karti yeniledim.Psu 5070 takinca afalladi surekli coil whine ve cızırtı yapıyordu hem bronz hem 750watt olmasi teori de yetse de içim rahat etmedi ve...
Tamamdır ilginize teşekkür ederim anlaşılan o ki uzun süre kullanmaya uygun değil gibi ti yanlış yazmışım duz 70 olucakti.Kapasitorleri zayif ve çok ısınıyor demekki tabi ti modeli iyidir demekki.Düz 70 modeli zayif demekki
Hocam link yasaktir belki diye sinerji de pny 5070 oc olarak 28.500 e satiliyor.Şu an en ucuz kart ama alan pek yok olsa günlerce kalmazdi hemen satarlardi gibi.Linkte attığınız gibi argb modelinde varsa bundan hayli hayli vardir.
O kadar ince görünüyor kötü bir algı veriyor da öyleyse iyiymiş hocam da gigabyte aorus la ama yapay zekaya sordum daha kalınmış arasında kaldım 7k fiyat farkı var arasinda sizin ti model daha kalınmış