Ekran kartım yukarda belirtiğim model üstünde 3 adet fan var ve hepsinin kenarında 4'er adet led tarzında ışık var ben kasamın rgb lerini turkuaz renk yaptım (sıvı soğutmam ve fanları 2 adet rgb ram ve kasa fanlar hepsi turkuaz) içinde bu şekilde yeşil renk çok sırıtıyor. Çok araştırdım ama bu...
Dediğim gibi imkanınız varsa yapılabilecek bir upgrade yoksa zaten bu şekilde bile fenasal bir sistem tek aklımda soru işareti bırakan kısım hikvision ram ne kadar sağlıklı tam bilmiyorum çevremde kullanan olmadı yt de videolarına da denk gelmedim videoyu izlemedim ama abdullah reis koymuşsa...
Hocam bence alınır imkanınız varsa işlemciyi 5600x yapıp birde sıvı soğutma eklerseniz çok daha güzel olacaktır daha uzun soluklu olur en azından fps oyunları için ekran kartına laf yok zaten gayet güzel
Bu sıvı soğutmayı sipariş ettim amd uyumlu yazınca olur diye düşündüm fakat bazı arkadaşlar pump girişi sys fan falan yazmışlar mevzuyu tam çözemedim başlıkta yazdığım anakarta takabilir miyim bunu hangi girişi nereye takmam gerekiyor tam emin olamadım pompayı cpu fan kısmına mı yoksa sys fan...
Teşekkür ederim biraz kafam karıştı böyle olunca dedim bilen birilerine sorayım birde 18 19k arası bütçem var monitör klavye mouse kulaklık her şey dahil bir sistem toplicam önerebiliceğinjz hazır sistemler var mı acaba?
İki farklı siteden sistem bakıyordum fakat bir şey dikkatimi çekti intel i3 12100f li bir sistem topladım 12 mb gösteriyordu sonra bir başka sitede topladım 17 mb önbellek olarak gösteriyor kafam karıştı hangisine inanmalıyım?
Hem yazılım yapıp hemde oyun oynayabiliceğim arada video çekip canlı yayın açabiliceğim bir pc toplamak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir acaba
Not:monitör de dahil olucak şekilde en fazla 14k bütçem var