Niksflexx isimli üyenin son içerikleri

1. N

Valorant ve obs işlemcimin %100'ünü kullanıyor

Buna nereden bakabilirim kick için en iyi yayın ayarı nasıl yapılır diye bir video izlemiştim ve orada gösterilenlerin bire bir aynısını yaptım
  2. N

Valorant ve obs işlemcimin %100'ünü kullanıyor

Obs üzerinden kickte yayın yapınca valorant işlemcimi %100 kullanıyor kullandığım işlemci aslında kötü değil ryzen5 5600x işlemciye sahibim şöyle detaylandırayım biraz bazen kontrol ediyorum %70 80 sularında gezerken bazen %100 oluyor bundan kaynaklı mı bilmiyorum ama oyunda saliselik takılmalar...
  3. N

VA panel mi Yoksa TN panel mi almalıyım

Hocam bende bundan bahsettim ama işte alınır mı alınmaz mı bilmiyorum şimdi 5.5k civarı fiyatı var ve o paraya böyle bir monitör beklentilerimi karşılayabilir mi diye korkuyorum
  4. N

Hocam takip ettiğim çoğu esporcu tn panel özellikle benq zowie modelini kullanıyor ve asus rog strix monitör kullanıyorlar ama asus bütçemi çok aşıyor diye hiç bakmadım bile benq da 144hz modeline yetiyor sadece bütçem ve almışken beni birdaha uğraştırmasın istiyorum yani şu an kullandığım 165...
  5. N

Hocam bilmediğim markalara bulaşmam zaten önceliğim philips lenovo asus msi aoc vs bu tarz bilindik markalar 1750009257 Evet hocam olanlar da bütçemi aşıyor ama 7k bence yeterli bir bütçe o yüzden daha fazla bütçemi zorlayıp kendimi zora sokmak istemiyorum ve bu bütçe sınırları içinde...
  6. N

Hocam bunu düşündüm fakat 27 inç bir tık beni yorar diye düşünüyorum ama bu da bir seçenek olarak duruyor aklımda
  7. N

Hocam açıkcası valorantta immo elolarda oynuyorum ve espor kariyeri yapmak istiyorum o yüzden oyunu çok ciddiye alıyorum yani beni tn panel oyunda daha öne geçirecekse renklerin kötü veya iyi olması çokta önemli değil zaten 2. monitörüm ips panel çoğu işimi onda halledeceğim
  8. N

Peki hocam paneli kaliteli mi yoksa dandik mi nereden anlayacağım ve öneriniz var mı
  9. N

144 Hz TN panel benq zowie modeli monitör karşıma çıktı aklımda 240 hz lenovo legion r25f-30 modeli vardı OC ile 280hz oluyor sadece 30 dakikalık bir süresi var fakat bu model VA panel çok arada kaldım tüm günüm valorantta rank kasmakla geçiyor şu an kullandığım model lenovo legion r25i modeli...
Geri