nilasijhoana isimli üyenin son içerikleri

1. N

Lua manifest dosyaları oluşturmanın en iyi yolu nedir?

Lua manifest dosyaları oluşturmak için bir araç kullanıyorum ve oldukça iyi sonuç veriyor, başka kaynak bilen var mı?
  2. N

Citron emülatörü, Eden'den daha mı iyi?

Yakın zamanda Citron emülatörünü indirdim ve oldukça iyi görünüyor, Eden'in daha iyi olup olmadığını merak ediyorum?
  3. N

Locale Emulator Windows 11'i tam olarak destekliyor mu?

Eski Japonca/Çince yazılımları çalıştırmaya çalıştığımda tutarsız davranışlar alıyorum. Güncellenmiş bir çözüm var mı? Locale Emülatör sitesinden indiriyorum.
  4. N

Outer Worlds 2 hakkında bilgisi olan var mı?

Outerworld 2'yi oynadım. Sadece Outerworld 2 için PC gereksinimlerini bilmek istiyorum, ancak modları destekleyebileceğini öğrendim.
  5. N

Hollow Knight: Silksong oynayan var mı?

Yakın zamanda silksong adlı oyunu oynamaya başladım. Eğer siz de oynuyorsanız, bildiğiniz iyi bir mods var mı? Silksong Mods dan birkaç tane indirdim bile.
  6. N

HPES'i GTA 7 için saklayabilir miyiz?

GTA 6'nın çıkmasını beklediğimizi biliyorum, ancak GTA 7'yi de görüp göremeyeceğimizi merak ediyordum. Çünkü GTA 7 hakkında bazı makaleler okudum.
  7. N

İki monitör arasında kaldım yardım bekliyorum

lenovo legion r27qe kullanıyorum ve iyi!
  8. N

Gorilla Tag için herhangi bir mod var mı?

Herkese merhaba, yakın zamanda Gorilla Tag oynamaya başladım ve IIs Menu dışında modlar hakkında pek bir şey bilmiyorum, bu iyi. Lütfen bana daha fazla öneri verin.
  9. N

Yardım RX 9070 XT'nin Bu Modeli alınır mı?

evet, iyi bir şey
Geri