NiqhTmaRe isimli üyenin son içerikleri

1. N

Öneri 144 hz mi 200 hz mi olarak ayarliyim

Eğer FPS olarak 140 üzerine çıkmıyorsan zaten 200'e ayarlamanın bir anlamı yok ancak zararıda yok. Biraz daha monitörü sınırında kullanırsın ki zaten monitörün fabrika çıkışı özelliği bu sorun teşkil edilecek bir durum değil. 200 FPS'e de ayarlayıp kullanabilirsin 144'e de. Bir sorun teşkil etmez.
  2. N

30 Euro Yurtdışı Alışveriş Limitine KARGO ÜCRETİ DAHİL EDİLDİ

Kulak arkamız boş kaldı orasıda dolsun bare.
  3. N

Çözüldü✓ Asrock B550M-HDV sistem masaüstündeyken mavi ekran hatası veriyor

Sorun çözüldü. Gigabyte monitör yazılımını silince problem kalmadı. Teşekkürler.
  4. N

Mavi ekran hatası alıyorum

Memtest86 ile test gerçekleştirmeni öneriyorum. Sistemi yeni toplamışsın hiç yoksa bir RAM kararlılığını görelim. Bellek boyutuna göre 6 ila 10 saat arasında sürebilir diye hatırlıyorum. Gece bırak sabaha kadar yapsın.
  5. N

@Emre Zengin hocam bilmiyorum konuyla bağlantılı mı ama dün geceye kadar oyun vs oynayıp kapattım ve şimdi bilgisayarı açtığımda Nvidia sürücüsünün hata verdiğini ve sanırım sürücünün silindiğini gördüm. Dün Nvidia App'in yeni versiyonunu indirmiştim tetiklemiş olabilir mi acaba? Not: Mavi...
  6. N

-----

Katılıyorum. Ek olarak markanın tanınırlığının olmaması en azından sıradan bir kullanıcı için piyasada tutulmamasında etkili oluyor. Halbuki gayet kaliteli ürünleri var ve dünya piyasasında bildiğim kadarıyla iyi bir yerde. 4060 modelini kullanıyorum ve gayet memnunum.
  7. N

Kaldırdım hocam. 4-5 gün deneyimleyip size geri dönüş sağlayacağım. Emeğiniz için tekrar teşekkür ederim.
  8. N

Evet, XMP açık. 1.35v vermiş görünüyor. Önceki sistemimden beri bu şekilde kullanmaktayım.
  9. N

Kaldırırım hocam bir de şu var. Yazılımı kurmadan 4 gün önce hata vermiş. Dosyayı buraya ekliyorum. https://drive.google.com/file/d/1M44Cz12aXrp6TGRgz8Blied9VG1AIOhG/view?usp=sharing
  10. N

Yeni sayılır genelde yazılımsal olarak monitörün ayarlarını değiştiriyordum. Hem Gigabyte control center hemde OSDSidekick mevcut sistemde. 1731416560 Bu ayın 5'inde kurmuşum. Ancak ondan önce de minidump hatası var diye hatırlıyorum.
  11. N

BIOS'un 2 tane beta sürümü geldi. Ancak beta sürümüne geçmek beni biraz tedirgin ediyor her zaman sanırım artık yapacak bir şey yok güncellemekten başka. Ekran kartı konusunda DDU ile silip sıfırdan kurulum yaptım dün ve bu gün mavi ekran yedim. O çözüm bana olmadı belki farklı bir sürücü...
  12. N

Bilgisayarı yoracak hiçbir şey yapmamama rağmen masaüstünde hata yiyorum. En son olan hata bilgisayarı açtım Chrome'a girdim ve mavi ekran yedim. Ekran kartından şüpheleniyorum ancak yeterli bilgiye sahip değilim o yüzden yorumlarınızı bekliyorum. Minidump dosyaları...
Geri