Arkadaş heralde laptopları sadece oyun oynamak için kullanıyor herkesi de kendi gibi sanıyor fan yok 60 hz cihaz diyip duruyor. Sanki cs de rank kasıyoruz
Güzel kardeşim pro serisi niye var? Ağır işler yapmak için değil mi? Sürekli render alacak adam niye air serisi cihaz alsın? Aldığın cihaz ne yapabiliyor neye yönelik üretilmiş bilmiyorsan araştırmıyorsan bu senin sorunun air serisi cihazın esprisi ince olması kolay taşınması zaten. Sana gün...
Fanı olmayan derken? Fan olmamasının sebebi kasa yapısı sayesinde cihazın soğutmayı sağlayabilmesinden kaynaklanıyor ve cihaz sıfır sesle kullanılabiliyor. Yüke binince traktör gibi ses çıkarmıyor cihaz. Zaten bu cihazı alacak kişi oyun oynamak amaçlı almıyor günlük işler için tercih edilebilir...
4k monitör kullanıyorum 3080 vardı ileriye dönük değiştirdim dediğinizin haklılık payı yüksek ama ihtiyaca göre bakmak lazım tabi ekran kartı yetiyorsa o anki sisteminize israf olur.
Claws ürünlerini önermem USB hub almıştım Macbook için görüntü aktaramadı USBler çalışmadı aynı gün iade ettim ugreen aldım aylardır sorunsuz kullanıyorum. Ucuz etin yahnisi meselesi yani
Monitör 2 gün önce geldi kulaklık nerde belli değil aynı gün kargoyu çıkarıp kulaklığı getirememek nasıl iş anlamadım hepsijet gibi bir vasat şirketle çalışmanın sonuçları