nirvana08 isimli üyenin son içerikleri

1. N

Seher Yıldızı Pamuk Atlet 50 TL

Atlette bile 10 dakikada stok bitiriyor bu millet garip şekilde stok yapıyorlar her bulduklarını
  2. N

❌İndirim Bitti! Reebok Lite Plus 2.5 1079TL

Herkesin ayağı fırın küreği gibi değil 40 bile giyen var
  3. N

🔥İndirim Roborock S8 Pro robot süpürge 17.599 TL

17600 yazıyor hepsiburadada 17999
  4. N

🔥İndirim Apple 2025 M4 çipli 15 inç MacBook Air

Arkadaş heralde laptopları sadece oyun oynamak için kullanıyor herkesi de kendi gibi sanıyor fan yok 60 hz cihaz diyip duruyor. Sanki cs de rank kasıyoruz
  5. N

Güzel kardeşim pro serisi niye var? Ağır işler yapmak için değil mi? Sürekli render alacak adam niye air serisi cihaz alsın? Aldığın cihaz ne yapabiliyor neye yönelik üretilmiş bilmiyorsan araştırmıyorsan bu senin sorunun air serisi cihazın esprisi ince olması kolay taşınması zaten. Sana gün...
  6. N

Fanı olmayan derken? Fan olmamasının sebebi kasa yapısı sayesinde cihazın soğutmayı sağlayabilmesinden kaynaklanıyor ve cihaz sıfır sesle kullanılabiliyor. Yüke binince traktör gibi ses çıkarmıyor cihaz. Zaten bu cihazı alacak kişi oyun oynamak amaçlı almıyor günlük işler için tercih edilebilir...
  7. N

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Kasımda bir şey olacağı yok 3 yıldır bindirim sonra indirim oluyor Kasım Kasım diye kendinizi şartlamayın
  8. N

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Adamlar zaten ikinci el ve ölü piksel diye ucuza satıyor ölü piksel var diye iade etmiş alan adam zaten.
  9. N

❌İndirim Bitti! ASUS PRIME RADEON RX 9070 XT OC 16GB 30.942 TL

4k monitör kullanıyorum 3080 vardı ileriye dönük değiştirdim dediğinizin haklılık payı yüksek ama ihtiyaca göre bakmak lazım tabi ekran kartı yetiyorsa o anki sisteminize israf olur.
  10. N

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Samsung Odyssey OLED G8 27" 0.03 ms 4K Pivot 240 Hz 30.897TL

İlla oluyor ama G6 oled bir ekrandan geçmeye değeceğini düşünmüyorum
  11. N

🔥İndirim Claw's 8K UHD DisplayPort v1.4 199 TL

Macbook özelinde de olabilir sıkıntı bilemedim fakat markaya karşı izlenimim iyi değil bu olaydan sonra
  12. N

🔥İndirim Claw's 8K UHD DisplayPort v1.4 199 TL

Claws ürünlerini önermem USB hub almıştım Macbook için görüntü aktaramadı USBler çalışmadı aynı gün iade ettim ugreen aldım aylardır sorunsuz kullanıyorum. Ucuz etin yahnisi meselesi yani
  13. N

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Samsung Odyssey OLED G8 27" 0.03 ms 4K Pivot 240 Hz 30.897TL

Monitör 2 gün önce geldi kulaklık nerde belli değil aynı gün kargoyu çıkarıp kulaklığı getirememek nasıl iş anlamadım hepsijet gibi bir vasat şirketle çalışmanın sonuçları
Geri