Açma tuşuna basınca bu ekran geliyor ve bilgisayar açılmıyor belli bir süre sonra tiz bir ses geliyor aralıklı ötüyor..
Çözümünü bilen varsa söylesin önemli !!
Teşekkür ederim.
Anladım 6 k nın üzerine pek çıkmak istenmiyor. O yüzden fazladan para verme gibi bir düşüncesi yok. 6 k ya kadar en iyi ekran kartlı işlemmciliği laptop u arıyorum.
1600016933
Anladım 6 k nın üzerine pek çıkmak istenmiyor. O yüzden fazladan para verme gibi bir düşüncesi yok. 6 k ya kadar en iyi...
Selam dostlar
5500- 6000TL ye kadar alınabilecek laptop önerileri var mıdır ? Üniversite boyunca kullanılacak ve arada oyun oynanacak üzmeyecek bir laptop önerisi yapar mısınız dostlar ? AMD işlemcili ve ekran kartlı laptoplar hakkında pek bilgim olmadığı için desteğe ihtiyacım var.
Selamlar
Numlock'un olduğu bölgedeki rakamları olmayan bir mekanik gaming klavye arıyorum önerileriniz var mı ?
(Sebebi Klavyeliğim küçük mouse ile beraber sığmıyor)
Fiyat 250 - 300 e kadar.
Ya şöyle mesela örnek veriyorum lol oynuyorum durduk yere pick ekranında kasmaya başlıyor belli bir süre sonra sabahtan beri oynuyorum mesela ama son 2 saatir pick ban ekranınd lol kasıyor.
1590248524
Şuna da bakar mısın % 10 olarak görünüyor kullanım fakat yinede 4.37 GHz mesela az...
İşlemcim bu ve sıcaklıklar bu düzeyde. Bilgisayar açıldıktan belli bir zaman geçtikten sonra ortalama 5-6 saat gibi bir süre bilgisayar kasmaya başlıyor. Sebebi işlemci diye düşünüyorum sürekli işlemcim bilgisayarda hiçbir şey yapmazken bile %100 çalışıyor neredeyse bunu nasıl değiştirebilirim ?