https://www.incehesap.com/gigabyte-b850m-force-am5-ddr5-9600mhz-oc-matx-gaming-oyuncu-anakart-fiyati-89493/
aynı fiyattalar su anda hangisi daha iyi ya bunun rengi asimov gibi garip geliyo kasada çok sırıtır diye korkuyom farklı bişey mi beklesem sistem siyah
kesin alınır dediğiniz bişey varmı şu an idareten kullandığım anakartım MSI PRO A620-E idare ediyor ama heba oluyor gibi bu sistemde , daha iyi indirimler bekle derseniz sıkıntı yok pc gene çalışıyor sorunsuz
Bi süredir valoranta girmedim 5.9gb güncelleme gelmiş , güncellemeyi yaptım üstüne onardım ve play e basıyorum sonra gene güncelleme diyor indirme hazırlanıyor dio 15sn geçiyo gene aynısı sürekli tekrarlıyor bunu her playe bastığımda sebebi ne olabilir nasıl çözebilirim
banka hesabıma girdiğimde 200tlnin eksildiğini gördüm 99tl bireysel premium için çekilmiş tamam bu normal fakat Eğlence / Hobi diye 99tl daha bi çekim olmuş bunun sebebi ne ben böyle bişey için para ödemedim neden böyle oldu
şimdi ne kullanıyorsunuz ? yaptığnız yorumu genelde sizin gibi hyper x cloud 2 kullancıları yapıyor sanırım hyper x cloud 2 ye göre biraz hayal kırıklığı oldu kullancılarda