Nitchys isimli üyenin son içerikleri

1. Nitchys

Spotify ekstradan para kesmiş ?

banka hesabıma girdiğimde 200tlnin eksildiğini gördüm 99tl bireysel premium için çekilmiş tamam bu normal fakat Eğlence / Hobi diye 99tl daha bi çekim olmuş bunun sebebi ne ben böyle bişey için para ödemedim neden böyle oldu
  2. Nitchys

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

bu olay bana da garantipay açtıracak galiba :D geçen sefer kulaklıktan olduk
  3. Nitchys

🔥İndirim HyperX Cloud III S Kablosuz 5.355,99 tl KAZI KAZAN KOD İLE 4.855,99 TL

şimdi ne kullanıyorsunuz ? yaptığnız yorumu genelde sizin gibi hyper x cloud 2 kullancıları yapıyor sanırım hyper x cloud 2 ye göre biraz hayal kırıklığı oldu kullancılarda
  4. Nitchys

mobil uygulamadan mi bakmam lazım pcde gözüküyor mu ?
  5. Nitchys

kazı kazanı tam olarak nasıl kullanıyoruz bilmediğim için soruyorum satın alırken mi seçenek çıkıyor
  6. Nitchys

inceleme / test videolarında mikrofon kaliteli gibi ses veriyordu
  7. Nitchys

alınır mı ya memnun olanı da var kötü yorum yapanlarda var kararsız kaldığım bir kulaklık , kullanan var mı ?
Geri