Merhabalar 2350 TL ye deepcool ls720 de argb sıvı soğutma aldım ikinci el ürünün faturası kutusu mevcut 1.5 yıllık ürün sizce fiyat nasıl iyi yapmismiyim...
Merhaba kuzenim sistemi dağıttı yakın vakitte,ve satmakla uğraşmak istemediği için bana kulakligini (Hs80 rgb wireless) 3500 TL ye vereceğini söyledi...
Merhabalar bütçem 8-9k konfor önceliğim Kulağımda uzun süre kalıyor gün boyunca o yüzden önceliğim konfor konfordan sonrada malzeme kalitesi önemli dandik...
Kanka böyle elemanlar yataktan kalkmayan asosyal bir orman çocuğu oldukları için dert etme en fazla numaradan ararlar ederler engellerwjn senden ama çok...
Anakartım Asus rog z790 öncelikle ilk start verdiğimde gayet normal acılıyor önce CPU ışığı yanıp sonuyo sonra dram sonra VGA en sonda boot yanıp ekran...
Dün aldıysan çok iyi nereden baksan 2tb sdd fiyatı şuan 8 bin lira 32gb ramlar 15 bin sistemde monitör felanda var güzel bence ben beğendim fiyatı maşallahı...
Usta öncelikle hayırlı olsun kasanın cam versiyonun aynisinin beyazını aldım 100r versyonunu sen daha iyi yapmışsın mesh olanı almışsın iyi yapmışsın fiyat...
M
İyi günler elimde Samsung 990 pro 1tb var sağlığı 93 bir sorunu yok istediğiniz testi yaparım seri no verebilirim düşünürseniz eğer fiyattan yana da...