Hocam kuzenime yaptırdım kabloları gizliyorum senin için dedi bana bide 😂 şuan çözdüm işlemci normal sıcaklıklarda o kabloyu ordan çıkarınca ve Aio pump kablosunu sokup takınca duzeldi
Merhaba geçenlerde işlemciyle beraber soğutmami yeniledim ve herşeyi özenerek kılavuza göre yaptım soğutmamda kaliteli soğutma deepcool ls720 işlemcim i9 12900k fakat biosa girip baktığımda aio pump 3000 RPM ve fanlar çalışmasına rağmen işlemci 88 derece gördü sebebi ne olabilir sizce sadece...
Senin gibi birinin çokta onemsenecek bir işi olduğunu düşünmüyorum konuşmak dışında
1773142909
Allah korusun düşmanıma bile içirmem kezzapmi içiyorum kolami belli deil
Hiç sormayın kola bagimlisiyim yemin ediyorum sigara gibi kolasiz yemek yiyesim gelmiyor yada bir yemek yiyosam canım yanına öyle bir kola cekiyor ki olmadığı vakitler yemek yerken sanki boğazımdan gecmiyo yemek tuzu şekeri gibi gerçekten her şey bağımlılık yapabiliyor resmen
Ah be abi keşke dusmeseydin bu bataklığada kimler dusmuyorki bir birakabilsen belkide hayat senin için renklenicek tekrardan ama keşke seni başlamak isteyenlere örnek olarak göstersek o meraklarina sigaraların renkli dünyalarına yenik düşüyorlar 🙁
Usta o pudinglerede güven olmaz erkenliği bitirir içinde ne oldu belli deil 😂 galiba beyin artık ödülden ziyade ihtiyaç olarak algıladığı için ilk ictigin kadar etkili olmuyor bilmiyorum bilen arkadaşlar ilgilensin
Öncelikle henüz hayatında hiç sigara içmemiş ama çok teşvik olmuş birisi olarak merak ediyorum sigara içenler yada bırakmış olan abilerim ablalarım pişmanmisiniz yada tecrübelerinizi bize aktarirmisiniz yani içmeyenlere nasıl tavsiye verirsiniz veya illa sigaraya başlamayi düşünenlere ne...