Arctic Freezer 34 Esports Duo tavsiye ederim Dying light ultra ayarlarda 52 derece sıcaklıkta bu işlemci sıvı soğutma gerek var mı hiçte gerek yok şöyle bir şey olsaydı Ryzen 7 5800x3D O.C buna sıvı soğutma gerekli
Mesajları hepsini okudum üzücü bir durum. Hiç beklemeden tüketici haklarına başvurmak en iyisi olur. Bir bozuk piksel olsa yine kusurludur çok uğraşacaksınız başka bir alternatifimiz yok. Geçmiş olsun diliyorum
Rahatlıkla besler eğer ki işlemci stok soğutucu kullanıyorsan 90 derecede iyi bir şey değil. Performans düşüşü olabiliyor yüzden hava soğutucu gerekir.
Onu denedik sorun giderilmedi maalesef.
1685619352
Evet sorun nerede kaynaklı bilmiyoruz. Durum baya karışık oldu. @Lost_Dragon bu arkadaş sağolsun bir şeyler deneme istedi benden. Sürüm 23.5.1 yüklü hdmı portu kendim monitörü bağlandım sorun devamı ediyor çok sık oluyor. Direk TV hdmı...
@Lost_Dragon tekrar merhaba şimdi hdmı portuna monitörü bağlandım sorun devam ediyor. TV hdmı portuna bilgisayarı bağladım bir daha sorun olmadı şaşırdım kaldım. Monitörü alalı 6 ay oldu. Garantili geçer mı? Ama sorun yok diyip gönderirler geri.
Display portu yerini değiştirdim halen devam ediyor. Fakat TV var onu deneyebilirim veya hdmı portu var hatta hepsini deneyim haberder edeceğim teşekkür ederim
Masaüstünü işlevi yaparken, İnternette gezerken, Video izlerken herhangi bir şey ekranda beyazlama geliyor anlık. Rahatsız veriyor saniye de bir yapıyor ama sürümün ilerde güncel daha kötü gidiyor. Hemen internette çözüm aradığımda hiç bir şey bulamadım. Kendim yöntemleri deneme başladım...