Nixist isimli üyenin son içerikleri

1. N

Bu sistem bu fiyata uygun mu?

Anakartı colorful yerine başka marka seçsek daha iyi olur onun dışında gayet güzel
  2. N

Monitör Tavsiyesi 2K Mı Yoksa 4K Mı Almalıyım?

Varsa para yapıştır kanka 4k, çok rahat oynarsın
  3. N

Yardım SSD ve Monitör H.O mu G.O mu?

SSD fena değildir fiyatına göre gayet iyi olmuş
  4. N

En hafif Linux hangisi?

Yani antixin de altında pek bir şey aramamak gerek hocam.Makine ömrünü doldurmuş diyelim bence.
  5. N

Ceramical Çalışma Masası Nasıl?

Kullanıyorum memnunum.Masa derinliği standart olarak 60cm.Çoğu masada böyledir ama bir tık dar olabilir.Çok ufak... Onun dışında güzel.Profiller ince olduğundan kolumu masaya dayayıp sarsıcı bir şey yapınca ufak bir sallantı oluyor ama hiç rahatsız etmedi.Defterde bir şeyi silgiyle silerken...
  6. N

Çözüldü✓ İntel arc B580 alınır mı?

Hocam 10-12 bin bandında 6800'ler vardı
  7. N

Bilgisayarımın bu fps değerleri normal mi?

3 yıl uzun bir süre hocam.Değişmenizde fayda var.Emin olmak isterseniz bi afterburner indirip sıcaklıklara bakın.
  8. N

Çözüldü✓ İntel arc B580 alınır mı?

Alınabilir güzel kart, ikinci elde daha güzel alternatifler var ama ikinci el yani sizin tercihimiz.
  9. N

Bilgisayarımın bu fps değerleri normal mi?

Kanka Valorant işlemciye yük bindiren bir oyun ve işlemcin i3 ondan dolayı ben normal olarak yorumladım.Düşüşler rahatsız edici oluyorsa 120'ye sabitleyip oynamayı dene.
  10. N

mouse ve klavye performansınızı etkiler mi

Yani etkiler ama ciddi bir dönüşüm beklemeyin iş yine sizde bitiyor.
  11. N

Çözüldü✓ 50K ya Uzay Montaj 7800XT li sistem önerisi

Hocam sistem oyun amaçlı sanırım.Ne tarz oyunlar oynuyorsunuz hangi çözünürlükte oynayacaksınız onları da belirtirseniz daha isabetli önerilerde bulunabiliriz.
  12. N

LOL de maç bulmuyor ?

Sınav yaklaştı kanka ders çalışıyoruz
  13. N

Intel Arc B580 mi NVDIA 4060 mı almalıyım ?

Bu tarz işlerde Nvidia çok daha oturmuş bir marka.Aceleniz yoksa 5060 bekleyebilirsiniz.
  14. N

IKEA markus alınır mı

Hocam 3 yıl olmuş şu an nasıl ?
  15. N

Acil Monitör Tavsiyesi

https://app.hb.biz/WqehjCKkfqU0 Fiyatı olması gerekenden ciddi manada ucuz.Kalite kontrolü yapılmıyormuş yani ürün size ulaşınca test edip sorun yaşarsanız değişim talep etmeniz gerekecek.Ama satıcı hepsiburada yani sorun olmaz.Alan birçok arkadaş oldu forumda.
Geri