nixon52 isimli üyenin son içerikleri

1. nixon52

🔥İndirim Havit MS48GT kablosuz mouse - 149 TL

teşekkürlerr aldım bi tane
  2. nixon52

🔥İndirim Ookla Türkiye'nin En Hızlı İnterneti Ödülü sonrası Turknet'ten kampanya!

bir arkadaş sağolsun 6 ay kodu verdi tt den geçiş için başvuru yaptım 1600tl ye yakın cayma bedeli yansıyacak bunu 6.aydan sonraki faturalara indirim olarak mı yansıtırlar sizce bide bu 6 ay bedava koduna ek olarak arkadaşını getir kampanyasından faydalanabiliyor muyum bilgisi olan varmı
  3. nixon52

🔥İndirim Ookla Türkiye'nin En Hızlı İnterneti Ödülü sonrası Turknet'ten kampanya!

bi kaç defa denedim ancak 1 ay bedava çıkıyor
  4. nixon52

türk telekom şuan 1000mbps yaklaşık 1000tl civarında modem ücreti hariç, türknete geçsem 1000mbps 899TL ilk 3 ay bedava kampanyasından faydalanırsam hemen 12 ay peşin ödeme kampanyasından da faydalanabiliyormuyum bilgisi olan varmı
  5. nixon52

konuyu açtım ben faydalanamadım :D 6 ay bedava kodu verebilecek varmı özelden acaba ya da 3 ay da olur :D 1771348086 hayır sadece yeni abone için
  6. nixon52

Bilgisayar üzerinden sorgulama yapmanızı, reklam engelleyici eklentilerinizi kapatmanızı öneririm. başka tarayıcı deneyebilirsiniz gizli sekme ya da çerezleri temizleyip
  7. nixon52

abonelik açarken kullanılıyor ya yeni abonelik ya da başka firmadan geçişte geçerli mevcut abonelerde geçersiz
  8. nixon52

20 Şubat 23.59 a kadar turk.net üzerinden altyapı sorgulama yapanlara 6 aya varan hediye internet fırsatı. Bilgisayar üzerinden sorgulama yapmanızı, reklam engelleyici eklentilerinizi kapatmanızı öneririm. Sorgu sonucunda ekranınıza belirebilecek örnek görsel Alabileceğiniz hediyeler Gigafiber...
  9. nixon52

🔥İndirim 🔥SAMSUNG GALAXY A26 8/256GB 12499 TL🔥🔥

amazondan ikinci el alınır mı ambalaj hasar görmüş diyor sadece herhalde telefon çalışıyodur :D
  10. nixon52

🔥İndirim Pazarama alt limitsiz 250 Tl

150 vermiş ne alınır bişey bulamadım önerisi olan varmı
  11. nixon52

Bosch ingiliz anahtarı 349₺ 🔥🔥

aldım bitane eyvallah
  12. nixon52

❌İndirim Bitti! Uno kart 40tl koşşşş

sadece kart ile oynanıyor mu bu ilk defa alıcam
Geri