nixxion isimli üyenin son içerikleri

1. nixxion

Amd ekran kartı sorunları

Eaki driverıda kurdum 160fps fln aldığım oyunda bile 90 fps görmeye başladım diğer sorunlar devam ediyo hatta daha beter oldu
  2. nixxion

hocam ayar fln yapmam gerekiyo mu indirdim CPU+RAM 5 dakika fln yaptım bir sorun çıkmadı
  3. nixxion

o ne işe yarıyo
  4. nixxion

https://www.gaming.gen.tr/urun/579136/enermax-maxpro-iii-600w-80-standart-120mm-fanli-bulk-guc-kaynagi-emp600w-2-yil-birebir-degisim-garantili/
  5. nixxion

bir de oyunlardayken ekran kartı çok dengesiz kullanılıyo gözüküyo bi kaç yerde doğru göstermediğini fln söylemişler bu olduğu sırada bir performans kaybıda yoktu ama yinede sormak istedim
  6. nixxion

ekran kartını alalı çok olmadı amd adrenalin yüklemiştim sanırım hiç güncelleme gelmedi
  7. nixxion

sağlam driver derken
  8. nixxion

rx590 kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yoktu fakat son zamanlarda bilgisayarı açtığımda masaüstü dışında hiç bir şeye tıklayamıyorum yani sağ tıkla yenile fln yapabiliyorum ama google açtığımda orada bir şey basamıyorum ve kasamayan oyunlardada takılmaya başladı ayarlarını kurcalırken hep...
  9. nixxion

Msı psu yeteri mi alınır mı?

Sağ olun hocam
  10. nixxion

Yarıyolda fln bırakmaz dimi
  11. nixxion

Alıyorum o zaman
  12. nixxion

İyidir yani kimisi çöp alınmaz diyor kimisi bütçeyi arttır diyor arada kaldım o yüzden
  13. nixxion

Psu için çok bütçem yok hatta bütçem baya az Rx590 ekran kartı ve i3 12100f işlemcim var bunlar için 600w yeterli olur mu ve bu ilandaki psu alınır mı? https://shbd.io/s/RYnsOh6I
  14. nixxion

I5 9500 rx590 alınır mı?

anakart almak yerine bendeki anakarta en fazla ne takabilirim
  15. nixxion

I5 9500 rx590 alınır mı?

anakartın kasa ile uyumlu olup olmadığını nasıl anlıcam
Geri