Merhabalar bi kaç aydır bilgisayarım anlamsız şekilde takılıyor. Klavye, mouse, kulaklık, montiörler (2 tane) ve bütün sesler gidiyor. Hiçbir şekilde anlam veremiyorum. Önceden sadece CS2 oynarken oluyordu şu anda masaüstünde dolaşırken de oluyor.
Donanımım;
Asus TUF RTX 4070TI
R9 7900x
TridentZ...
ASUS TUF 4070TI ekran kartım var. Video editörüyüm ve After Effects, Premiere Pro'dan çalışmalar yapıyorum. Dosyaları exportlamak için Media Encoder kullanıyorum. Render alırken ekran kartım max %30 ortalama %10-15 kullanılıyor (After Effects, Premiere Pro ve Media Encoder'da sonuçlar aynı...
Evet ayarım böyle ve efekt kullanıyorum fakat bu kadar uzatacaklarını sanmıyorum. Ek olarak render'ım hala devam (6 saat oldu, 3 saat falan daha var) ediyor şu anda işlemcim %20'lerde ekran kartım %5-10 arası.
Not: 2k 60fps bir videoyu render alıyorum. 30 dakikada render almasını beklemiyorum...
Merhabalar, video editörüyüm yeni pc topladım daha hızlı render almak için fakat bilgisayar renderdayken ekran kartına hiç yük binmiyor resmen. Hiçbir yerde çözümünü bulamadım. CUDA vs. öyle şeylerin hepsini denedim, videonun codec'i ile oynadım ama bir türlü kullanmıyor. Nvidia denetim...