nmckn isimli üyenin son içerikleri

1. N

Monitör arkası için ambıent RGB LED strıps tavsiyesi

Signal rgb ile senkronize edebilir miyim? Tanır mı program?
  2. N

Monitör arkası için ambıent RGB LED strıps tavsiyesi

Arkadaşlar herkese iyi sosyaller. Monitörüm için arkasına yapıştırabileceğim, gerekirse ışık sensörü olan, bilgisayarıma da bağlayarak kullanabileceğim ve SignalRGB yazılımı ile senkron çalışabilecek LED strips arıyorum. Var mı güzel bir tavsiyesi olan? En önemlisi SignalRGB ile birlikte...
  3. N

MERCUSYS MR70X KURULUM

Arkadaşlar selamlar. Mercusys MR70X router satın aldım. Malumunuz Superonline'ın verdiği modemlerde QoS ayarı olmadığı için, rekabetçi oyunlarda rahat edebilme adına bu routerı aldım. Ben Superonline altyapısı olan bir binada Superonline internetini kullanıyorum. Ancak Superonline müşterilerine...
  4. N

LOGİTECH G PRO X SE VS HYPERX CLOUD 3

Başlıktaki iki kulaklık arasında kaldım. Her ikisini de deneyimlemiş olan var mıdır aramızda? Varsa bir fikir verebilir mi?
  5. N

LEKKER V2 SWITCH NASIL ALABİLİRİM?

Arkadaşlar, selamlar. Manyetik klavye için Wooting’in kendi sitesinden Lekker V2 ya da başka bir switch sipariş eden oldu mu? Sorunsuz teslimat yapılıyor mu? Elimde Mchose Ace 60 Pro klavye var. Bu switch’leri bu klavyeye takabilir miyim?
  6. N

Mchose ace 60 pro uranus mü Glorius gmmk 3 he mi?

Arkadaşlar, herkese selam. Yakın zamanda manyetik bir klavye almak istiyorum. Hall effect klavyeler, snap tap ve Rapid trigger özellikleri ile beni çok cezbediyor. Ağırlıklı olarak FPS oynuyorum, başta da Valorant geliyor. Şimdi, bir klavyeden en büyük beklentim manyetik switch olması...
  7. N

MCHOSE ACE60 PRO VS GLORIOUS GMMK 3 HE VS AKKO MONSGEEK MG75W

Arkadaşlar herkese selam. Yakın zamanda manyetik bir klavye almak istiyorum. Hall effect klavyeler snap tap ve rapid trigger özellikleri ile beni çok cezbediyor. Ağırlıklı olarak fps oynuyorum. Başta da valorant geliyor. Şimdi bir klavyeden dediğim gibi en büyük beklentim manyetik switch olması...
  8. N

Çözüldü✓ VENTO VG20AL kasa kullananlara sorum var ? 360mm sığar mı?

Arkadaşlar bugün bu sorunun cevabına kendim ulaştım. Cihazın üst kısmında yeterli boşluğun olduğunu gördüm ve Arctic Liquid Freezer III 360 mm ARGB sipariş verdim. Bugün elime ulaştı ve elim aşina olduğu için hızlıca montajını yaptım. Ardından da 3 farklı stres testiyle ve de valorant oyununda...
  9. N

SAPPHIRE EKRAN KARTI RGB

Arkadaşlar herkese iyi günler dilerim. Kasamdaki tüm donanımları bir argb hub ile kasamın argb soketine bağladım. İşlemci fanı, kasa fanları, işlemcinin üzerindeki sıvı soğutmanın fanları mystic light ve razer synapse vasıtasıyla senkronize bir şekilde yanmakta. Ancak bu hub'a sapphire nitro+ rx...
  10. N

INTEL UYUMLU DDR5 ARGB

Arkadaşlar 3000tl altı argbsi olan Intel uyumlu ddr5 giriş seviye bir kart önerebilir misiniz?
  11. N

Ryzen 5 7500F Sıcaklık Değerleri

Herkese merhaba. Ryzen 5 7500F işlemcimi Corsair H100 240mm sıvı soğutucuyla kullanıyorum. İşlemcim boştayken 44-46 derece arası çalışıyor. Daha aşağısına düşmüyor. Fan ayarını 45 derece %55, 65 derecede %75 olacak şekilde kullanıyorum. Kendim elle ayarladım. İlk sorum bu olacak. Bu fan ayarını...
  12. N

Ps5 ssd önerisi 1 yada 2 TB

kalitesiz olanlar sıkıntılara yol açıyor. Mld500 7000mb okuma hızına rağmen ps5 le uyum göstermedi maalesef. Cihaz oyunda kendini restart ediyordu. O yüzden 1.playstation 2.iPhone bunlarda orijinal markanın ya kendi ürünü ya da bizzat bunu al dediğinden başkasını almamak lazım. Ben Samsung 980...
  13. N

Ryzen 5 7500F İşlemi Sıcaklıklar Hakkında

Üstadım birebir aynı işlemciyi kullanıyorum. AMD yi çok seviyorum ancak eskiden beridir sıcaklıklar konusunda hep sıkıntılı olmuş bir marka. Tabi ki Intel için de aynısını söyleyen çok ama AMD bu işin Samsung exynosu gibi bir şey 😂 Zaten bir dönem beraber işlemci de geliştirmişlerdi. Neyse...
Geri