Nobilium isimli üyenin son içerikleri

1. Nobilium

Laptop için 2tb m2 ssd önerisi

evet baktığımda genelde hep onu önermişler
  2. Nobilium

uygunmuş bayağı teşekkürler
  3. Nobilium

Piyasasını bilmiyorum, uzun süre götürebilecek bir marka düşünüyordum. 5-6kya çıkar mı?
  4. Nobilium

Legion pro 7 gen 10 laptobumda 1tb sistem kurulu ssd mevcut ayrıyetten 2tb oyun ve dosyaları atacağım ssd almak istiyorum. Ne önerirsiniz?
  5. Nobilium

Huawei matebook d16 2024 alınır mı??

bunu almayı düşünüyorum iyi midir?
  6. Nobilium

🔥İndirim Samsung Galaxy Buds 3 Pro 6482TL

Bu kulaklık için hiç iyi şeyler demiyorlar. Ben de alacaktım ama vazgeçtim. 1731442758 wf xm5 almak için bi o kadar daha para koyması lazım ayrıca xm5in rezilllikleri de buds 3 pro ile yarışır.
  7. Nobilium

Yardım 9000x3d işlemciler ve rtx 5090/ 5080 ekran kartları ne zaman çıkar sizce ?

2025 temmuz mu? Baya varmiş o zaman
  8. Nobilium

🔥İndirim DeFacto Seçili Ürünlerde %50 İndirim🔥

ds damattta %97 pamuklu uzun kol gömlekler çok hoş duruyor mağazaya gidip deneyeceğim ayrıca baya bi inidirim de var. Defactodaki gömlekler rahat ama elliye elli pamuk polyester para verseler almam.
  9. Nobilium

Yardım 9000x3d işlemciler ve rtx 5090/ 5080 ekran kartları ne zaman çıkar sizce ?

laptoplarda 9000 serisi ne zaman çıkar peki geçmişe baktığımzda yeni seriler hangi aralıkta piyasaya süürldü?
  10. Nobilium

Ryzen 9000 serisi laptopların çıkı tarihi belli mi

Merhabalar bir süredir laptop arayışı içindeyim ve ryzen almayı düşünüyorum, alabileceğim en iyi işlemci r9 7945hx. fakat bu cpunun olduğu laptop modeli 1.5 senelik ve paneli kötü olduğu için tercih edemiyorum. Yeni modeller de ryzen 9000 serisi ile çıkacağı için beklemekten başka çarem yok...
  11. Nobilium

🔥İndirim S23 için Spigen kılıflar Hepsiburada'da yüzde 20 indirimde

dediğin gibi mat black olanın şeffaf kısmı mat muhtemeln diğeri saydam 1726064740 liquid air ne anlama geliyor bilmediğimden soruyorum bir özelliği var mı? 50tllik kılıflara benziyor çünkü
  12. Nobilium

🔥İndirim S23 için Spigen kılıflar Hepsiburada'da yüzde 20 indirimde

benim hoşuma şu iksi gitti ama aralarındaki fark ney? biri mat siyah diyor diğeri normal diyor resimlerde bi fark göremedim. Acaba şeffaf kısmının mat olmasından mı bahsediyor? https://www.spigen.com.tr/urun/galaxy-s23-plus-kilif-spigen-ultra-hybrid-matte-black...
Geri