Çalıntı olur,kendi hesapları olur ama %90ı çalıntı patlak hesaplar ömür boyu kalıcı diyorlarda çoğu zaman hesabın şifresi değişiyor destek alıp yeni hesap istiyorsun satıcıdan.
Evet o olasılık var eskimiş,bs,ft gelebilir. Kâr etmek için alıyorsan uzun bir süre geçmesi lazım o süre geçtikten sonrada kâr ne kadar edersin muamma. Kâr için kasa almak daha mantıklı. Kalkınca fiyatı direkt artıyor çünkü.
Bende aoc 24g4x vardı geçen sene aynı sorun vardı kronik sorundu. İnternetten araştır bu da öyle olabilir ama çözümü yok, para iadesi yapmışlardı bana. Sorun aynıydı dediğim gibi iade et.
Okurken öyleydi. Mezun olduktan sonra bozuldu direkt. 2024 şubatta mezun oldum. 2025 şubatta tecil bitiyordu. Gidip 1 yıl daha uzattırdım. 2 yıl tecil hakkı varmış mezun olunca. Tecil hakkım kalmadı kısaca.
2026 şubatta tecilim bitiyor. 2026 yılında önlisans kpss var, o yüzden tecil ettirmek istiyorum.
2 yıllık Tıbbi görüntüleme mezunuyum DGS ile açıköğretim Sağlık Yönetimi tercihi yapacağım. Bu şekilde tecil hakkım oluyor mu? Sağlık yönetimi 4 yıllık sonuçta. Bilen birisi cevaplarsa sevinirim.
Ayarlar default ayarlara döndüyse senden kaynaklıdır. Nvidia güncellemesi,dosyalarda bir şeyi sildiysen veya güncellemede sıkıntı çıktıysa falan filan. Takas korumasından sonra zor artık dolandırıcılık işleri.
Takası yolladıktan sonra satıcı çekmediği sürece görünür. Lakin alıcı takası kabul etmediğinden dolayı o sırada iptal edebilir. Siteden siteye değişir. Byno 1 saat içerisinde alıcı kabul etmezse, satıcı iptal edebilir diyor satış işlemini. Seni beklemeyebilir kısaca.