nobleSS isimli üyenin son içerikleri

1. nobleSS

🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

Elimde 2 tane mevcut 200TL yeni hesap açma ile uğraşmak istemedim
  2. nobleSS

KILIT

Menüyü,itemleri falan değiştiriyor mu yoksa sadece altyazı mı?
  3. nobleSS

Almak istediğim oyun neden ucuz."

Çalıntı olur,kendi hesapları olur ama %90ı çalıntı patlak hesaplar ömür boyu kalıcı diyorlarda çoğu zaman hesabın şifresi değişiyor destek alıp yeni hesap istiyorsun satıcıdan.
  4. nobleSS

🔥İndirim HAVIT SİTE İNDİRİMİ!

H2002P var 1.5 yıldır soyulma dışında 1 tane sorunu yok. Kulaklığı alınır. d ile tek farkı rgb.
  5. nobleSS

KODLU OYUN SİTELERİ ÖNERİSİ VE YARDIM

Kodla oyun oynama dediğin oyun keyleri mi?
  6. nobleSS

Cs2 de biletten m4a1 ıssızlık alınır mı

Evet o olasılık var eskimiş,bs,ft gelebilir. Kâr etmek için alıyorsan uzun bir süre geçmesi lazım o süre geçtikten sonrada kâr ne kadar edersin muamma. Kâr için kasa almak daha mantıklı. Kalkınca fiyatı direkt artıyor çünkü.
  7. nobleSS

Oyundayken Monitör bozuldu

Garantisi varsa niye iade etmesinler? Servis yapamıyorsa iade veya değişim talep edebiliyorsun.
  8. nobleSS

Oyundayken Monitör bozuldu

Bende aoc 24g4x vardı geçen sene aynı sorun vardı kronik sorundu. İnternetten araştır bu da öyle olabilir ama çözümü yok, para iadesi yapmışlardı bana. Sorun aynıydı dediğim gibi iade et.
  9. nobleSS

DGS ile açıköğretim okusam Askerlik tecil olur mu?

Knk gidecem zatende 2026 kpssye nasıl çalışacam ben. Bomboş 2 yıl beklemem gerekir 2028 kpss için.
  10. nobleSS

Okurken öyleydi. Mezun olduktan sonra bozuldu direkt. 2024 şubatta mezun oldum. 2025 şubatta tecil bitiyordu. Gidip 1 yıl daha uzattırdım. 2 yıl tecil hakkı varmış mezun olunca. Tecil hakkım kalmadı kısaca.
  11. nobleSS

2026 şubatta tecilim bitiyor. 2026 yılında önlisans kpss var, o yüzden tecil ettirmek istiyorum. 2 yıllık Tıbbi görüntüleme mezunuyum DGS ile açıköğretim Sağlık Yönetimi tercihi yapacağım. Bu şekilde tecil hakkım oluyor mu? Sağlık yönetimi 4 yıllık sonuçta. Bilen birisi cevaplarsa sevinirim.
  12. nobleSS

CS2 TAKAS TEKLİFİ SÜRESİ HAKKINDA

Rapor et en iyi cevap seçip yaz çözüm diye. Yani diğer türlüde sorun olmazda ama sende haklısın bir sorun olsa bu siteler çokta önemsemiyor.
  13. nobleSS

Hocam site bakiyeyi satıcıya 1 hafta sonra veriyor artık öyle çözüldü o.
  14. nobleSS

Steam Hesabıma Biri Girmiş Olabilir mi?

Ayarlar default ayarlara döndüyse senden kaynaklıdır. Nvidia güncellemesi,dosyalarda bir şeyi sildiysen veya güncellemede sıkıntı çıktıysa falan filan. Takas korumasından sonra zor artık dolandırıcılık işleri.
  15. nobleSS

Takası yolladıktan sonra satıcı çekmediği sürece görünür. Lakin alıcı takası kabul etmediğinden dolayı o sırada iptal edebilir. Siteden siteye değişir. Byno 1 saat içerisinde alıcı kabul etmezse, satıcı iptal edebilir diyor satış işlemini. Seni beklemeyebilir kısaca.
Geri