nocates isimli üyenin son içerikleri

1. N

SteelSeries Arctics Nova Pro kablolu alınır mı?

Kötü olmuş hocam yapacak bişey yok canınızı sıkmayın uygun fiyata başka kulaklık bulursunuz belki
  2. N

Hocam zaten bu fiyata bulabilirseniz hiç beklemeden alın bu fiyata alınabileceklerden en iyisi yorum yapmam gerekirse ses kalitesi gerçekten mükemmel fakat kablolu olması kötü benim için benim tavsiyem bu fiyata bulursanız hiç beklemeyin
  3. N

nova 7 alma umuduyla gitmiştim bulamadım en son gözüme bu kulaklık çarpmıştı zaten 1 tane kalmıştı internetteki fiyatıyla karşılaştırınca hiç beklemeden aldım zaten çok araştırmadan nası 6300e geldi derken yani indirim vesaire almadım etiket fiyatı oydu
  4. N

https://www.vatanbilgisayar.com/steelseries-arctis-nova-pro-x-wireless-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-siyah.html vatan bilgisayardan 6300tlye bu kulaklığı aldım bu hafta acaba pahalıya mı aldım ucuza mı aldım anlayamadım bu kulaklık piyasada çok az var bi yerde 19k diyor bi yerde 9k kar mı ettim...
  5. N

Valheim'de eşyalar nasıl kurtarılır?

Gemiyle geziyordum bayağı yüklü değerli eşyalarım vardı taşınacaktım ova diye bir biyoma denk geldim öldüm ve gemim patladı. Şu an 0'dan oraya gitmem neredeyse imkansız. Minecraft gibi gamemod falan var mıdır ya da eşyaları kolayca alabileceğim bir şey?
  6. N

GTA 5 Enhanced RTX 4060'ı tam güçte çalıştırmıyor ve FPS düşüyor

Hiçbir fark olmadı 3480x2160a aldığımda %99 kullanıyor gpuyu ama aşırı düşük fps alıyorum 1920x1080de hala %60 civarında kullanılıyor ve 60fps civarı alıyorum
  7. N

GTA 5 Enhanced RTX 4060'ı tam güçte çalıştırmıyor ve FPS düşüyor

GTA 5 Max RTX ayarlarda bu FPS'i alıyorum ve GPU kullanımı düşük. Bu neden olabilir? Bu sorunu nasıl çözerim? Ekran kartıRTX 4060AnakartASUS A520M-RİşlemciAMD Ryzen 5 5600
  8. N

🔥İndirim Resident Evil 4 (Steam) CD KEY 630TL

Etail ve itemsatış güvenilir mi hocam
  9. N

🔥İndirim Resident Evil 4 (Steam) CD KEY 630TL

Key her türlü crackten iyidir steam hesabında lisanslı şekilde duruyor steamden ucuza satıyorlarsa cc falan olsun kimsenin umrunda olmaz steam hesabında durunca oyun bi rahat oluyor insan
  10. N

Çözüldü✓ Ryzen master kur diyorum uninstall diyor.

Zaten yüklü olabilir mi hocam
  11. N

Çözüldü✓ İkinci El 4070 sistem Bu fiyata alınır mı ?

https://www.gaming.gen.tr/urun/175656/mesut-cevik-mc4-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-geforce-rtx-4070-1-click-oc-2x-v2-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
  12. N

Çözüldü✓ İkinci El 4070 sistem Bu fiyata alınır mı ?

Fırsatları kovala bu fiyata 0 al
  13. N

Tomb Raider 2013 için Türkçe yama önerisi

Tomb Raider 2013 steam için Türkçe yama atabilir misiniz?
Geri