nocrysupport isimli üyenin son içerikleri

1. nocrysupport

Öneri En iyi internet sağlayıcısı

müşteri hizmetlerine e-posta atabilirsin karantina olaylarından sonra belki kablo geçirebilirler?
  2. nocrysupport

oyun için monitör

Selam bütçeni biraz zorlayıp https://www.itopya.com/viewsonic-236-vx2458-mhd-144hz-1ms-2xhdmi-dvi-dp-freesync-fhd-gaming-monitor/ bu monitörü tavsiye ederim çünkü 144hz ve 1ms gerçekten çok fark ediyor
  3. nocrysupport

Öneri En iyi internet sağlayıcısı

Ben yaklaşık 3-4 aydır türknet kullanıyorum pek bir sorun yaşamadım başvuru yaptıktan 1 hafta sonra internet bağlandı ancak eğer türktelekom modem in varsa onu değiştirmen iyi olur ben türknet aldıktan 1-2 hafta sonra modemi asus aldım ve şuan gerçekten çok memnunum f/p olarakta gayet iyi...
  4. nocrysupport

Öneri en iyi panel hangisidir

daha önce iki link vardı aoc msı bende msi ı önerip Abdullah abinin yeni incelediği monitöre bakabilirsin demiştim panel soran kişiye monitör önermiyoruz yani
  5. nocrysupport

Öneri en iyi panel hangisidir

MSI güzeldir Abdullah abi kanalda yeni asus monitör incelemişti ona da bakabilirsin
  6. nocrysupport

bilgisayarımda güç ayarlarında hangisini yapmalıyım açıklamayı okuyun lütfen

Oyun için gaming mode u seç ama oyunda değilkende high performance da kalsın
  7. nocrysupport

Youtube Profil Resmi Deişmiyor?

Eğer yeni değiştirdiysen uygulanması 15-20 dakika sürebilir
  8. nocrysupport

Online Derste Alt+Tab dan oyun oynamak

Varmı yapan yorumları merak ettim sadece
  9. nocrysupport

Zotac GTX 1080 Mini VS MSI GTX 1660 Tİ

GTX 1660 ti daha iyidir
  10. nocrysupport

MÖNİTÖRÜM 165 HZ AMA 120 HZ OLUYOR YARDIM

-Masaüstüne sağ tıkla -Ekran Çözünürlüğüne Tıkla - Gelişmiş Ayarlara Tıkla - En sağ tarafta Intel HD paneli olacak - Ordan Ekran Yenileme Hızını Seç - 165 hz yap
  11. nocrysupport

Discord Sunucusu Varmı?

Donanım Arşivinin Discord Sunucusu varmı? Varsa nasıl katılabilirim Çünkü son videoların altında link bulamadım
  12. nocrysupport

Donanım Arşivi Sistemlerini Nasıl Buluyorsunuz?

Piyasada sözde f/p satılan ama f/p ile alakası olmayan sistemlerden çok daha iyi işini iyi yapıyorsun Abdullah Abim
  13. nocrysupport

HyperX DDR4 Ramler mi İyidir Yoksa Corsair Ramler mi?

https://www.itopya.com/xpg-16gb-8x2gb-gammix-d30-siyah-3600mhz-cl18-ddr4-dual-kit-ram/ bunlar nasıl şu ara almam çok zor dolar ın düşmesi lazım
  14. nocrysupport

Öneri 300 TL KLAVYE + MOUSE

Rampage KB-R81 Gaming Klavye Rampage SMX-R44 Bu ikisini alabilirsin biraz aşıyor buda mağlum dolar ın ne olduğu ortada 300 tl zor
  15. nocrysupport

HyperX DDR4 Ramler mi İyidir Yoksa Corsair Ramler mi?

marka olarak ne tavsiye edersin peki rgb falan olmasına gerek yok
Geri