1240v2'nin fiyat performansı gördükten sonra biraz zor vazgeçerim gibi. Çalışan anakartı da kenara koyup ekstra masraf etmek istemiyorum açıkçası. Tamir...
1240v2 ile yalnızca h61 gibi 1155 pin anakart kullanabilirsiniz hocam marka model çok fark etmez 2. Elden ortalama bir fiyata bulabilirsiniz. B450 alsanız...
Tamir masrafı yenisini almaktan fazla tutar hocam. Ayrıca güç kaynağınız neydi? Gördüğüm kadarıyla ekran kartı için yeterli güç çıkışı yok eski 300w dandik...
1 yıldan kısa bir süre sonra bu sistem yalnızca zuma oynayan, yazılı soruları hazırlayıp notları e-okula giren bir öğretmene kalacak. O yüzden sistemin...
İyi fiyat derken ne kadar? 2k üzerine çıkmayın hatta 2k bile çok sayılır. Facebook GPU World Türkiye ve Modart alım satım gruplarına da göz atın. 1270v2 nin...
Memtest ile denedim
1730053946
gönderebiliyor muyum bilmiyorum ama pazartesi günü arayacağım hhocam. çok can sıkmaya başladı bu durum artık lol bile...
Bendeki v3 model yani 4. Nesil anakartlarla uyumlu. Sizin anakartınız 2 ve 3. Nesille uyumlu olduğundan max v2 işlemci takabilirsiniz. Gümrükte sorun...