Gt 630 almayın hocam. 3470 işlemci için max rx570 olur ancak o bile darboğaz yapabilir. Güç kaynağında yeterli çıkış yoksa fazladan güç girişi istemeyen...
yani şöyle ben pek hikayeli oyun oynamadığım için dlss framgen falan zaten kullanmam daha çok online oyun oynarım o nedenle bana da 7800xt daha mantıklı...
1 ay aralıkla alacaksanız şimdi önersek bile fiyatları değişmiş olacak o yüzden alacağınız zaman konu açarsanız daha isabetli sistem olmuş olur. İlk olarak...
Hocam anakartınız 6 ve 7. Nesil intel işlemcileri destekliyor sadece. Onun için 6 veya 7. Nesil i5 alabilirsiniz. İ5 i7 lerin fiyatları yüksek olacağından...
Isınıyor tabi ama öyle aşşırı ısınma gibi bir şey yok. Yazın fark ettiriyor ancak her telefon yazın sıcak çalışıyor zaten. Havalar soğukken oyun oynamadıkça...
21k sıfır parçalar 6k işlemci 12k ekran kartı olsa 39k ya 13600k 3080ti toplamak berbat bir karar olur. Komple sıfır 7700xt sistem daha ucuza alınabiliyor...
Yazıda bazı yazım hataları vardı, düzelttim.
Maalesef öyle. Bazı firmalar ürünü bile istemeden yenisini veya yeni bir parçasını yollarken bazı firmalar ne...