NoctuaFanBoyu isimli üyenin son içerikleri

1. NoctuaFanBoyu

Ryzen 5 2600 OC Tavsiyesi

Anakart yüzünden OC yapamazsınız maalesef. Pbo ayarı varsa açabilirsiniz ancak manuel oc kilidi kapalı
  2. NoctuaFanBoyu

Öneri Sıcak Hava Havya İstasyonu Önerisi?

Amatör olarak smd sökme ve ufak tefek elektronik işlerde kullanmak için orta kalite f/p bir istasyon arıyorum. Ayda yılda bir kullanırım. Biraz araştırıp 3 model buldum. Aralarından hangisi daha iyidir? Farklı öneriniz olursa onu da değerlendiririm. Bütçe 2k civarı ancak çok fark edecekse 3 e...
  3. NoctuaFanBoyu

Shein indirimli ürünler

7 ocak siparişlerim anca geldi
  4. NoctuaFanBoyu

Banka önerisi yeni açacağım

Debit kart ise kesinlikle Kuveyt öneririm. Üniversitelilere kampüs programı var her ay sağlam cashback kampanyaları oluyor ve tüm banka atm leri ücretsiz. Üniversite harici de ptt, yapı kredi ve akbank atm leri ücretsiz. İşlem ücreti zaten yıllardır almıyor.
  5. NoctuaFanBoyu

Bilgisayar Sistemi Yükseltme Önerileri

Ram ve işlemci harici yapılabilecek bir yükseltme yok. 2. Elden ram alabilirsiniz 8gb böyle bir sisteme hakaret gibi bir şey ve kesinlikle yetersiz. İşlemci olarak da güzel işlemciler var ancak 2. ele pek yanaşmazdım, bios güncellemesi ile sorunlarının çözüldüğü söyleniyor ancak güncelleme...
  6. NoctuaFanBoyu

🔥İndirim Juo 20000mAh 22.5W Dijital Powerbank 649TL

Gerçekten ağır ve kaliteli hissiyatı var. VOOC hızlı şarj protokolü desteği de var ki ben çok şaşırdım. Realme gt2 proyu tatmin edici hızda şarj ediyor
  7. NoctuaFanBoyu

Shein indirimli ürünler

Bu bataryalı gelmez hocam. İlibilib marka var 60w ve 90w onlar olabilir
  8. NoctuaFanBoyu

30 euro gümrük muafiyeti tamamen kaldırıldı

Belki ikisini de alırım. Bir daha alamayacağız zaten 🤣. Teşekkürler
  9. NoctuaFanBoyu

https://m.shein.com/tr/Ilibilib-HX1-60W-220V-Soldering-Iron-With-30s-Fast-Heating-200-480-C-Temperature-Range-Includes-18g-Solder-Wire-2-Tweezers-5-Replaceable-Tips-Stand-Sponge-Desoldering-Braid-Mini-Wrench-Mini-PCB-Wire-Stripper-Suction-Pump-Red-Black-Wires-Heat-Shrink-Tube-Set-Leather-Storage-...
  10. NoctuaFanBoyu

https://m.shein.com/tr/pdsearch/Havya/?Searchboxform=1&channel_id=1&ici=s1%60RecentSearch%60Havya%60_fb%60d0%60PageSearchResult&search_source=1&source=historyWord&src_identifier=st%3D5%60sc%3DHavya%60sr%3D0%60ps%3D3&src_module=search&src_tab_page_id=page_pre_search1767809768042&word_id=0...
  11. NoctuaFanBoyu

Sheinden multimetre almayı düşünüyordum yürürlüğe girmeden. Havyalar da ucuz ancak nasıldır bilemiyorum. Tavsiyesi olan var mı?
  12. NoctuaFanBoyu

2. El ve sıfır sistem dizme öneri

Facebook gruplarına bakın. GPU World Türkiye, Modart alım satım vb.
  13. NoctuaFanBoyu

Yardım ESKİ LAPTOPA SSD ALICAM AMA

LTSC 2021 x64 kullanıyorum ben. X86 32 bit o yüzden tavsiye etmem.
  14. NoctuaFanBoyu

Yardım ESKİ LAPTOPA SSD ALICAM AMA

https://www.google.com/amp/s/www.technopat.net/sosyal/konu/windows-10-11-ltsb-ltsc-icin-iso-arsivi.2196625/%3famp=1 Burada var.
Geri