Faz değişimli kullanın hocam. Mx4 laptop ve ekran kartlarında kullanmak için pek uygun değil pump outtan dolayı. İlla macun süreceksiniz mx7 olabilir. Ped olarak da termal putty kullanılabilir
Başka ince yazılı dosyada çok daha belli ancak şimdilik bunu çektim. Vocabulary yazısı ince olsa okunmayacak oluyor hocam uzunlamasına gri şeritleri vs kumluyor. Genel tarama programlarıyla alakalı bir durum zaten ancak otomatik düzeltmenin uygulanmayacağı bir bölüm seçebilme gibi bir şey...
Elinize sağlık. Siyah beyaz çıktıda gri üzeri beyaz yazıların olduğu bir kısım vardı. Oto düzeltme o kısmı bir hayli bozuyor. Mesela oto düzeltmenin müdahale edemeyeceği alanlar seçebilsek güzel olabilir.
https://shbd.io/s/qRKBtriJ
7250 ye kadar iniyor. 2070s baktığımda 9.5-10k civarında. Performansları çok yakın ve daha yeni. 6600xt çözseniz daha iyi olabilir. Bu segmentte rt zaten pek mümkün değil. Hele 2k düşünüyorsanız bayağı çıkmanız gerek. Bütçe esnerse 6700xt çok daha mantıklı olur. 12gb...
9700k mantıklı değil. Aynı paraya r5 5600 alıp 2-3k civarına da güzel bir am4 anakart alsanız daha iyi olur. Kaliteli bir psu da almalısınız. Piyasayı bayadır takip etmiyorum 2070s ne kadara alacaksınız bilmiyorum ancak fiyat olarak ucuzsa 6600xt de tercih edebilirsiniz 2 yıl daha yeni ve mining...
Yakın bir arkadaşım 7 prodan 8 proya geçti. Oled yanığı ihtimalini gözde bulundurmanızı tavsiye ederim. 7 proda bildirim çubuğunda sürekli kalan pil durumu şebeke gibi logolar çok hafif de olsa sabitlenmiş. Bu konu haricinde üzerinde gelen jelatin fazlasıyla iş görecektir. Şahsen sırf batarya ve...
Am5 gereksiz. Gta 6 da pc ye en az 2-3 yıl sonra çıkar. B450 pcie 3 olduğundan 5070ti gibi kartlara biraz darboğaz yapar. İşlemciniz gayet iyi, düzgün bir b550 anakarta geçip 9070xt/5070ti muadili bir karta geçiş yapmanız fazlasıyla yeterli. Ram fiyatları sonsuza dek böyle kalmayacak.
Ekran kartını söküp yan yatırsanız yeter. Soğutucu çift kule ise tercihen o da sökülebilir ancak bence gereksiz. Yan yatırmak çözüyor zaten işi hatta bazen kartı bile sökmeyi gerektirmez ancak tedbiren sökün.