Merhaba arkadaşlar iyi forumlar, yeni linux kullanıcısıyım başlıkta da anlaşılacağı üzere elimde eski bir laptop var ve değerlendirmek istiyorum bu laptopun özellikleri sırasıyla şu şekilde ;
İntel Core 2 duo T7500
4 GB ram ddr2
120 gb SSD
SİS çipseti ve Sis mirage 3 ekran kartı
Her şey tamam...
Şu oyunu kaç yıldır oynamak istiyordum fakat o kadar çok text vardı ki ,görünce şuan kurasım geldi çalışırsa çok teşekkür ederim kesinlikle tavsiye ederim oynanmasını .
merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum 650 w bronz 80+ bir psu var elimde rx 6700 xt kullanıyorum sorununuz çözüldü mü bende psu almayı planlıyorum kaliteli ?
Aynı sorunu bende yaşıyorum aynı ekran Kartı var ekran gidiyor arkadan sanki USB çekiyosun da geliyor ya o ses geliyor her şey kitleniyor arkadan ses geliyor dcde konuştuğun adamın bile sesi geliyor senin sesin karşıya gitmiyor PC çalışıyor res atınca ekran geliyor ama ekran Kartı devre dışı...
Dostum sorunu çözdün mü aynı sorunu bende yaşıyorum benimde kartım rx 6700 xt ekran gidiyo arka planda sesler falan geliyor dcden ses geliyor ama benim sesim gitmiyor. Sorun nedir ?
https://www.teknobiyotik.com/amd-ryzentm-5-5600-3-5ghz-turbo-4-4ghz-6-core-12-threads-35mb-cache-am4-islemci-fansiz.html?ref=akakce&v=1.26.6
3213,93 TL vererek R5 5600 alabilirsin mis gibi işlemci
Merhaba arkadaşlar RX 6700 XT ekran kartına sahibim kartın encoder performansı hayal kırıklığı seviyesinde işlemciden yayın yapmak istiyorum ve oynadığım oyunlar genellikle hem grafik hem de işlemci ağırlıklı oluyor kullandığım monitör 1080p şuan ki işlemcim R5 2600 ve yayını işlemciden verince...
bende gigabyte aorus b450 elite V2 anakart var toplamda 2 adet M2 ,6 tane sata portu var lakin 1.M2 slotunun hızı ile 2. M2 slotunun hızı aynı değil 1. M2 slotu 2. M2 slotuna göre daha hızlı tabikide normal sata ssd hızından ikiside daha yüksek fakat 1.M2 slotunu kullandığın zaman o bölgedeki 2...
Dostum ben olsam ikinci el pazarlık falan ederim rx 6500 xt bakarım o fiyata tamam gtx 1060 2 gb daha fazla VRAM'e sahip ama 4 gb VRAM'de bu kartın segmenti oyunlar için 1080pde gayet yeterli gelecektir ve buna ek olarak uzun bir süre yazılım desteği çok daha yeni bir teknolojiye sahip olacaksın
Biliyorum fakat söylediğim gibi oynadığım oyunlarda 80-100 fps aldığım için darboğazı pek hissetmiyorum yayın dahi açsam yine aynı fps değerlerini alıyorum yayını ekran kartından yapıyorum