Ortalama ses verir, ancak çok büyük beklenti içerisinde olmamak gerek, pro2 modelini bende görüp/test edip plus modelini ablama, düz linkteki buds 2'yi ise...
sizde az mesajımı okusaydınız sizle ilgili daha önce yanıt vermediğimi Airflow kasaların artık demode olduğunu görürdünüz/anlardınız. 2 seneye kalmaz aşırı...
https://chatgpt.com/share/69264c79-70b8-8002-94ab-534c71b5fcad
Demode kasalar vs demode olmayan güncel görsellik kazanan hibrit modeller :)
Allah sabır...
Mesh kasaları severim, eskiden Corsair kasalarını da severdim ama Project Zero/Project Stealth/Back to the Future anakartlara destek vermeyen kasalara bu...
Hocam hava konusunda gidip mini atx akvaryum kasa alıp, ana kartıda mini atx alırsan içerisine 7 değil 24 tane fan koy kalkıp yok üstten hava alsın yok...
Dram'e ihtiyaç olup olmadığına bağlı sadece depolama olarak kullanıcam ben windows kurmayacam, oyun oynamam diyorsan alabilirsin.. Herşeyi yapacam ben...
Bu iddia değil gerçek, Dünya genelinde yapay zeka çılgınlığı başladığı için ve bu hızlı giden trene/ kimine göre balon'a Amerika dahil pek çok ülke bir...
Akvaryum kasalarda hava akışı iyi değil diyenlerin ya kasa düzeninden haberi yok, ya hiç kasa yada fan toplayıp kurmamış demektir, şuanki düz standart...
Gayet demode bir kasa bitti artık bunların devri, yok saç kalınlığıymış yok efsaneymiş miş miş miş de muş muş muş..
Köşeli oval akvaryumlar çıktıktan...
Sıcak istiyorsan en sağdaki normal termos olanını alıcan hocam. Linkteki ürün koyulan soğuk suyu imamın abdest suyuna zamanla dönüşmemesi için :) oldukça da...