Aslında beklenenden yakın zamanda.. Firmalar oled konusunda piyasa savaşına girdiler. TCL mürekkep püskürtmeli Oled teknolojisi vardı ama sessiz kalmıştı sonra MSI bir anda lisanslayınca bu atağı önlemek için Samsung, LG vs RGB Oled'leri beklenenden daha erken ön plana aldı vs.
Kendi aralarında...
Türktelekom Prime abonelerine özel 300TL indirim kuponu ile 6k'ya geliyor world mobilden ''idefix'' kampanyasına katılırsanızda 7 Eylül 2026 'da 300 puan yükleniyor. Puanın son kullanım tarihi 8 Ekim 2026.. Bilginize Bir nevi 5700e almış oluyorsunuz...
Sen söyleyince baktım. Evet ürün bitmiş yada kaldırılmış. ''Just Original'' firması Resmi distribütör yani Sanal İletişim ondada bir problem olmaz gerçi. Tüm TCL monitörleri o üstlendi. https://www.sanaliletisim.com/collections/monitorler
Edit: Tık hızı kupon ile 1k düşüyormuş tabi stok 1 adet...
Arkadaşımın OLED ana monitörü var o yüzden yanına gitti 27g64 HVA panel aldı, Benim ise ana monitörüm eski IPS o yüzden gittim 27P3A modelini aldım. Kıyaslaması telefonda görüştüğümüze göre aynı oyunda Yani Poe2 veya Diablo 4 oyununda karanlık sahnelerde, zindanlarda veya herhangi bir 2k yabancı...
Bloom ve Local dim Kapalı şekilde Satandart veya Fast Ips diye geçen modellere göre İps Glow oldukça düşük hatta yok denecek kadar az.. SDR 'de hiç problem yaşamazsın çünkü çok yüksek parlaklığı var açığı iyi kapatıyor ama HDR' de problem yaşarsın... HDR 'da kullanmak zorunlu hale gelmiş bir...
Kullanıcı tercih meselesi ancak bunun fiyatının şuan görünce pek de düşeceğini düşünmüyorum. HDR kullanımı SDR'ye göre çok iyi , OLED HDR ile farkı var.. Zaten o yüzden bunun yanına Giriş OLED alacağım. HDR mini led de, SDR ise OLED'de sinema film için ben kullanıcam. Kafamdaki senaryo oydu...
Monitör geldi.
Kurulumu yaptım, Resim ve video yüklemeden önce kısa yazayım. Çok tartışılan stand sallanma bende olmadı. yukarı kaldırdığınızda OSD menü ayarında evet 1 tık sallanıyor ama aşağıya indirdiğinizde hiç sallanma yok.
N11 üzerinden 750 tık hızı indirim kuponu ile 20.7k'ya alındı...
Neyin kayıp olduğu belli :D Güzel tatlı kazık gelmiş, birde insanlara öneriyorsun önerdiğin için dedim ki aynı fiyata Air5Pro+ alırsın çift sürücülü veya xmems istenilmiyorsa tek sürücülü Air5 Pro alınır 3.5k. İşte yıllarca ürünü /marka yı kullanan takip edenle ile kullanmayanın farkı...
Chipset 2022 teknolojisi akıllı 2024 piyasaya sürülmesi bir şey anlam ifade etmiyor WUQİ chipseti Te Allah'ım... Seriyi bitirdi adamlar WUQİ 'den vazgeçti çünkü uzun süre kullanımlarda Bass'lar ilerde patladığını ''Feedback'' aldılar ki qualcomm chipset ile anlaşıp tekrardan Air4 ile yollarına...
Hala uzatıyorsun, Bir hata yok ki nersi hatalı. Yani efendim Döküman başlığı mikrofon yazıyormuş, bu konuşma sesiysmiş diyorsun bende bir hata yok dökümanda da hata yok ki. Dökümanda terimler İngilzce ve doğru terimler yani sen saf ses istiyorsan S katagorisinde gideceksin. S katagorisinde ki...
Videoları izlemiyorsan peşin yargılama yapıyorsan bu senin tercihin tüm videolarında ama tüm videolarında net olarak seslerin her türlüsünü inceliyor ;) ve haklı olduğu tarafları da var.
Döküman sonuna kadar doğru, adamda her ne kadar ücretli/sponsorluda olsa doğru noktaya parmak bastığı ve...
Ben anlatamadım sanrım. Sadece Mikron konuşma sesi değil, O liste müzik dinleme konuşma ve hepsi için geçerli.
Videoları izlerseniz zaten söylüyor. Yıllardır ben takip ediyorum. Yayıncıyı övdüğümden veya sevdiğimden değil adam 1 noktada doğru yere parmak basıyor. Yani sen yalın ses...
Ücretli veya Sponsorlu içerik üretmeyenin zaten youtube'de ne işi var. Herkes biliyor ki bu işi yapıyorsa bu işten para kazanıyorsa sponsorlu veya ücretli tanıtım yapıyor. Bizdeki Türk içerik üreticisi popüler olan da aynısı zaten Aoron veya başka içerik üreticilerini dinleyip reddit yorumlarını...