1 AI balon diyenler
2 piyasayı bilerek şişiriyor diyenler
3 ekran kartı pandemi dönemini ısrarla dile getirenler / benzetenler
Güzel patlamışlar.. Akıl var mantık var pandemi döneminde ekran kartlarını milyor milyor parası olan koca kurumsal para babaları şirketler mi aldı yoksa nihai bir çok...
Hocam Hiksemi 2026 yılını kapattığını söyledi yani 2026 yılında Pc tüketicileri için ram satışı yapmayacak, Micron kendi markası Circual'ı kapattı 2026 şubattan sonra yani oda Ram üretmeyecek Pc tarafına, Samsung ise üretim bandının büyük kısmını yapay zeka müşterilerine ayırdı, Ram chipset...
bence izlemelisin bilgi açısından çünkü aşırı yanlış düşüyorsun... Yıllardır Ram /Nand üreten firmalar tekel gibi azdı. Bu yüzden sıkıntı yaşıyoruz. Güzel bir istatislik çıkarmış videoda. Dünya'da Ram'i yöneten 3 firma olursa durum böyle olur.
1765097943
Bu yeni değil ddr2 ve dd3 'de de...
Burada yanlış bilgi var, Pompalamadılar 3 tane Ram firması (hiksemi, Micron, Samsung) ellerindeki üretim bandınının tamamını yapay zeka üreten firmalara vereceğini açıkladığı ve onalrın yüksek talebini karşılamak için PC tüketicileri oyunun dışına itildi. Bu nedenle Ram fiyatları artıyor. Talep...
Kasa görüntüsü için alınır , ancak performans için alınmaz. Akvaryum kasalarda Güç kaynağının alt kısımda yatay olarak değil Üst kısımda dikey olarak yapılan Akvaryum kasalar tercih edilmeli performans açısından. Bu yüzden zaten A32 Plus modeli çıkmıştı. Elde kalan A31 Plus modellerini satmaya...
Epey sitesi, orjinal sitesindeki değeri baz alıyor ki orada yazanlarla doğru, testte ise yakın değerler çıkmış DCI-P3 kapsamı 95.2 yazmasına karşın 93.3 çıkmış oldukça yakın ve benzer değerler
Depolama ürünü olarak güzel ssd güzel fiyattaydı ancak uzun ömürlü değil / yada bilinmiyor BICS8 var çünkü Dram yok. 4700 oldu fiyatı hala çekiyorlar muhtemelen yeni piyasaya sürülecek OEM pc toplayanlar / satanlar bunları içlerine koyacak millete yedirecek , alanlarda doğal olarak windows...
Tercih meselesi , Asus almıyorum ben hocam aşırı derecede reddit takip ettiğim için Asus'un hatası kendisine , Satıcı alerjisi yoksa AOC , garantici olsun diyorsan G65B.. Benim tercihim ise AOC. İnceleyen güzel incelemiş zaten takibimde olan bir monitördü . 170 € fiyat bandında ortalama 8.5k...
İncelemesi var ya nasıl yok... Gayet iyi monitör AOC alanlara hayırlı olsun. Philips Evnia 27M2N3501PA/00 beklediğimden almıyorum beyaz olsun diye. Yoksa direk alırdım ben... Geçen gün bakmıştım çünkü renk gamutu bir tık iyi.
Alınacak en güzel ve beyaz sistemler için bu... Ben bunu bekliyorum da düşmüyor hiç diğer sitelere... Özellikleri diğerlerine göre aşırı iyi.
Acill lazımsa benzer AOC Q27G4XF Monitör alınmalı...
Kullanılan monitör paneli ile KTC'nin paneli ile aynı zaten. sadece monitör hızında fark var geri kalanı parlaklık, renk gamutu vs vs KTC daha üstün. Kısaca değmez