nohutpilav isimli üyenin son içerikleri

1. N

Laptopa Taktıgım HMA81GS6JJR8N-VK Ram Çalışmıyor

Arkadaşlar merhaba. Laptop da normalde 8gb ram vardı ve aynı modelde bir 8gb daha alarak güncellemek istedim. Yeni rami boş slota taktığımda bilgisayar hala 8gb ram olarak gözüküyor. Ramde bir problem olabileceğini düşünüp eski ramimi çıkarıp yeni rami onun yerine taktım ve yine 8gb ram gözüktü...
  2. N

Çözüldü✓ NOTEBOOK RAM İÇİN CL17 VE CL19 Problemi

Biraz kurcaladım sanırım dediğiniz gibi yapılmıyor. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
  3. N

Hocam teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için bir şey daha soracaktım. Bıos ayarlarında xmp mod diye bir şey varmış sanırım. Bu kullanımı etkinleştirerek 2666Mhz'de çalışmasını sağlayabilir miyim ramlerin?
  4. N

Hocam ben şuan cl19 ram alsam sıkıntı yaşar mıyım çünkü kodu tarattığımda ramın üstündeki kodu cl19 ram karşıma çıkıyor
  5. N

görev yöneticisinde performans kısmında bellek 2400Mhz olarak çalışıyor gözüküyor ama.
  6. N

Arkadaşlar merhaba öncelikle forumda yeniyim yazım konusunda bir hata yaparsam kusura bakmayın. Laptop ramimin modeli HMA81GS6JJR8N. Özellikleri ise 2666Mhz 8gb cl19 bir ram. Bu kod ile arattığımda bu bilgilere ulaşıyorum ancak CPU-Z uygulamasında Memory kısmında CL değeri 17 olarak gözüküyor...
Geri