Bu olay sadece 3/5 oyun değil bunun başini internet sitelerine kisitlama ile çektiler wattpad discord zart zurt roblox derken yarin bir gün kimse internete erişemeyecek sizin gibi salaklarda gelip oh iyi oldu yasaklandığı falan yazıyor tam andavalsınız
1770025082
Ailemden iyiki forumlarda boş...
Burada küfür nerede var ?
1770019352
Açıkcası bunu kime yaparsan yap aynı tepkiyi alacaksın git başka bir platformda almanyaya şeriat gelsin yaz mesela karsı çıkanlarada sürekli itiraz et işin sonunda ırkçılığa ve küfürlere maruz kalacaksın globalde bu böyle azerbaycanda yaşayan bir rus dölü...
Tek vasfi forumda yılda kaç duş aliyorsunuz gibi sacma verimsiz yorum kasmaya odaklı yorumlar yapan birisi büyüklük taslıyor annen ile ne zaman buluşursam o günün gecesinde duş alıyorum knk
Şu yorumun ustune ban yersem gam yemem
1770017346
Küfürü göremedim uygunsuz olabilir ama gerçekler böyle...
Hala ne saçmaliyorsun ya
1769985145
Akp azerbaycanı yönetsin o zaman nasıl fikir ?
Kendini haklı gösterebilmek için 1 saat aradiği konuya bak hey allahım ya
Bu azerilerin akillisimi yok yoksa akillisi benimk bulmuyor ? kardeşim git kendi ulkenin sorunlariyle ilgilen azeri forumu falan yokmu ?
Adam diyorki turkiyede temsilcisi olmayan steam epicdir yasaklanacak diyor bu gelmiş torrent kullanirsiniz zamaninda 8.1 lisansi aldim windows destegi cekti...
Olumsuz yorum ? Senin savunduğun şey yasaklanirlarsa yasaklansin korsan indirir oynariz benim savundugum sey onceden parasini verdiğim şeyi niye korsan indirip oyniyayım steam 201x den beri hesabi olan bir dunya oyunu olan insanlar var senin keyfine o adamlar hesaplarındaki oyunları niye indirip...
Hey gpt beni biraz daha kaslı maço ve pastel boya şeklinde çizermisin
Savunma şeklin saçmalıktan ibaret senin 8.1 desteğinin kesilmesi ubisoftun çalişmamasi bilmemne oyunun bozulması ile bu olayin yakindan uzaktan alakası yok tamam kardeşim git korsanını indir ben 5 yil once aldiğim oyunu 60...
Malum şahısa oy vermeyerek
Şu hayatta neyden eğleniyorsan neyden haz aliyorsan hepsini yasaklayacaklar
sabahtan aksama kadar kahvede dedikodu yapan dayilardan farkiniz kalmayana dek bu boyle olacak
dayilardan tek farkiniz biriniz 60 biriniz 20 yaşinda olacak
oynayarak madalya alınca karşına hep madalyalılar geliyor ne kadar çok oynayıp madalya kazanırsan ne kadar az report yiyip oyuna hakim olursan o kadar güven faktörün yükselir karşına hile gelip sinirlenip hile açma valve arada eşleştirmeyi bilerek zorlaştırıyor 1-2 maç iyi vurup rapor yediysen...
Onca olaydan sonra hala akıllanmamış olman büyük bir başarı umarım mülteciler tarafından katledilip ailen senin adına adalet arayışına girmez 🙏🏻
1765657806
Yada rastgele birisi senin hakkında iftira atıp 6 yıl hapis yatıp işinden gelirinden sosyal hayatından vaz geçmek zorunda kalmassın umarım