Noiryv isimli üyenin son içerikleri

1. N

Ders için 20 bin TL tablet önerisi

Bütçemiz 18k aslında ama 20'ye zorlayabiliriz. Online ders, görüntülü görüşme, not alma ağırlıklı kullanılacak. Arada 1-2 saatliğine PUBG oynanacak. Samsung S10 FE ve Honor Pad V9 tabletlerini bulduk. Siz hangi tableti önerirsiniz?
  2. N

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Sizce herhangi bir özelleştirme yapmaya gerek var mı yoksa direkt bu şekilde alınır mı?
  3. N

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Bu geceki indirimler hangi sistem alınır sizce? Bütçe maks. 40k
  4. N

35-40k hazır sistem önerisi

40k geçmeyecek şekilde mümkünse 2x16 GB ram ve 1 tb ssd olsun. Oyun ağırlıklı kullanılacak. Teşekkürler.
  5. N

35-40k sistem önerisi

40k geçmeyecek şekilde mümkünse 2x16 GB ram ve 1 tb ssd olsun. Hazır sistem olursa daha iyi olur. Oyun ağırlıklı kullanılacak. Teşekkürler.
  6. N

Kasa temizliği için hava üfleme makine önerisi

Kasada çok toz birikti bu hafta temizlemeyi düşünüyorum. Temizlik için genelde hava üfleme makinesi öneriyorlar ama nasıl bir ürün bakmalıyım pek bilgim yok. Bu ürünü öneren birkaç kişi gördüm...
  7. N

4000 - 4500 TL kablosuz kulaklık önerisi

Nova bütçemi aşıyor maalesef hocam. Arctis 7p+ 4300'e mevcut Amazon TR satıcılı. 7+ Jetklik isimli satıcı mevcut sadece 5000'e. Aralarındaki fark nedir bilginiz var mı?
  8. N

yardımcı olabilecek var mı yarın almam gerekiyor
  9. N

PC için kablosuz kulaklık arıyorum. Çok fazla Online FPS oyunları oynamıyorum genelde hikayeli oyunlarda, film-dizi falan izlerken kullanacağım. Biraz araştırdım Arctis 7p+ gözüme çarptı ve hoşuma gitti kulaklık ama birden fazla versiyon var galiba 7+ ile 7p+ arasındaki farklar nelerdir? Siz...
  10. N

Gamesatış'dan Steam hesabı satın almak

Elden ring ve hogwarts gibi pahalı oyunları almaya bütçem yetmiyor. Dolanırken gamesatış'da 25 liraya 3 oyun satıldığını gördüm. Daha önce bu şekilde hesap alan oldu mu bana pek güvenilir gelmedi. https://www.gamesatis.com/steam-hesap-satisi/istediginiz-3-oyun-butun-oyunlar-var-garanti-705354
  11. N

Gamakay MK61 RGB kaydetme ve Hz arttırma

Selam, klavye dün geldi. Yazılımı sitesinden kurdum yaptığım RGB ayarları programı kapatınca ya da bilgisayarı yeniden açınca siliniyor nasıl kaydedebilirim? Yazılım üzerinden 1000hz ayarını göremedim bilen var mı acaba nasıl yapabilirim?
  12. N

Razer BlackShark V2 alınır mı?

FPS oyunlarında ses kasmak için kulaklık arıyorum. BlackShark V2 Amazon'da 1.653 TL'ye düşmüş. Sizce bu fiyata almaya değer mi yoksa yerine bu kulaklığı alırsan daha iyi olur dediğiniz başka bir ürün var mıdır?
  13. N

❌İndirim Bitti! Klasse mousepad indirimleri

Mouse pad olarak Pulsar Paracontrol v2 kullanıyorum. Klavyenin altı boş kaldı 90x40 alıp kendi mouse padimin altına onu koysam çok mu kalın olur. Mouse kullanırken bir sorun yaşar mıyım acaba?
  14. N

RGB Fusion RAM ve ekran kartını görmüyor

Yardımcı olabilecek var mı?
Geri