Staj konusu okuduğun üniversite ve bölüme göre değişiklik gösteriyor. Bu konuda daha detaylı bilgi verirsen yardımcı olacak arkadaş çıkar.
1703182866
Örneğin makine mühendisliğinde talaşlı imalat ve organizasyon stajı oluyordu benim zamanımda. 2..ve 3. Sınıfın yaz aylarında 30 iş günü olarak...
Sorunu çözdüm. Bilgisayar ilk açıldığında bir kaç saniye @ simgesini yazıyordu, sonra yazmamaya başlıyordu. FxSound programında "klavye kısayollarını devre dışı bırak" kutucuğunu işaretleyince @ simgesi tekrar yazmaya başladı.
Eğer sorun mekanik değilse, arka plandaki başka bir programın klavye...
Rica ederim. M2 ssd ye windows kursan daha performanslı olacaktır. Oyunları istediğine atabilirsin. Ama 970 evoda olursa daha hızlı yüklenir, ufak da olsa fps farkı olabilir.
465gb olayı için link bırakıyorum incelesin...
İnternette biraz araştırdım da senin problemin benimkinden farklı gibi duruyor. İşlemciden kaynaklandığını söyleyenler var. overclock yaptiysan varsayilan ayarlara dön, bios sıfırla bir dene.
Bende benzeri var bunun. Kırmızı kısma 4 pin bağlayınca diğer soketlere de 3 pin bağlayınca 4 pinli fanı kontrol ediyorum ama 3 pinlileri kontrol edemiyorum. Tam hizda çalışıyorlar.
1685566561
3 pin giriş ve çıkışlı olanı alman daha doğru olacaktır.