Merhaba Şuanda kullanmış olduğum Asus rog strix 3070ti ekran kartımı 5080 ile değiştirmek istiyorum ama iki seçenek arasında kaldım. Sizce hangisi daha kalitelidir
merhaba r7 9800x3d alıcam b650 ile x870 arasında bir performans farkı olurmu ? bütçemden yana bir sıkıntı yok
https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-rog-strix-x870-a-gaming-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,741695464.html...
Merhaba Asusun bir access pointini aldım alma amacım wifi ağını değiştirmeden sürekli en yüksek sinyalde wifi'a bağlanabilmekti fakat olmadı. Bunu yapmanın bir yolu var mıdır ne satın almam gerekiyor ?
Merhaba geçenlerde tekrar buna benzer bir konu açmıştım fakat pek bir yardımı olmadı sadece bir şey daha farkettim oda cs2'de işlemcimin %50 %60 larda çalışırken ekran kartının max %35 lerde çalıştığını gördüm güç yönetim modum nihai performansda nvidia ayarlarımda aynı şekil maksimum performans...
onun dışında sonar yazılımında 4 ses 1 mikrofon yazılımı var bunların altındaki kutucuklarda bilgisayarında aktif olarak ses kullanan uygulamaların yerlerini değiştirmen gerekiyor
1- hangi ses aygıtından ses çıkacağını (ekstra hoparlör falan varsa)
2-hangi uygulamada hangi ön ayar yaptığın
3-...