Arkadaşıma ssd bakıyordum böyle bir ssd gördüm hem soğutuculu hemde 2TB olmasıyla 1 tb ssd den daha düşük bir fiyatta aranızda kullanan birileri varsa görüşlerini belirtebilir mi ?
(Ben zaten hali hazırda samsung 980pro kullanıyorum ama malum fiyatları 2 kat artmış durumda)...
Sadece anakartdan sökeyim mi yoksa psudan da sökeyim mi
1709199244
Denedim aynı şekilde tek tur dönüp loop şeklinde devam ediyor
1709200481
Psudan komple söküp taktığımda herşeyi düzeldi
İlk topladığımda da aynı sorunu yaşamıştım anakartdan şüphelendim tamire gitti geldi aynı oldu bir pc tamircisi geldi tek tek psu ya taka taka denedi. En sonda bios pilini çıkarıp taktı oldu. Uzun süre yaşamadım aynı sorunu ta ki düne kadar dün aynı şekilde bios pilini çıkarıp taktım düzeldi ve...
Deepcool markasının CG540 ATX mit tower kasasını aldım 2430tl ye, dilerseniz diye linki paylaştım. https://www.hepsiburada.com/deep-cool-cg540--deepcool-cg540-gaming-atx-mid-tower-kasa-p-HBCV00002TSH8X?magaza=Teknomerkezim&url_src=and-product-detail
Arkadaşlar merhaba, PC topladım ama kasa alamadım sürekli parçaları değiştirmekten, şuan son halini aldı ama uygun boyutlarda kasalar fazla pahalı geldi uygun önerileriniz varsa yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.Hali hazırda güç kaynağım var sadece kasa olarak tercihim
Parçalar olarak...
Power supply olarak asus tuf 650w 80+ power supply yerine alabilceğim daha iyi powersupply öneriniz var mı ?
Anakart:MSİ B650 wifi
Ekran kartı:Asus Tuf RTX4070 12GB(OC)
İşlemci:ryzen 7 7600
Gördüğünüz gibi işlemci ryzen 5 5600 kullanmak durumdayım o fiyat civarında bir işlemci 4070 12GB kartta çok bir darboğaz yapar mı, ekstradan monitör 240hz 1080p
İleride upgrade edebilirim diye düşünüyorum sizin tavsiye edebilceğiniz tam perfonmansını verebilecek işlemci nedir ?