NOMAD21 isimli üyenin son içerikleri

1. N

Letgodan anakart alınır mı?

Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? https://www.letgo.com/ad/1717709099 Bunu buldum sizce alınır mı?
  2. N

Çözüldü✓ Kioxia Exceria G2 1 TB alınır mı?

Nasıl yani dram varmı?
  3. N

500w kaliteli PSU önerileri

Tm teşekkür ederim
  4. N

Rx470 4gb ve 3100 işlemcisi için 1760266829 Yani Hatay da alt yapısı biraz kötü olan bi yerdeyim yani korumaları iyiyse 2. Elde olur
  5. N

Valla toplam bütçem oldukça kısıtlı PSU ya 1500den fazla veremem, hatta kaliteli daha uygun bi fiyata varsa daha iyi olur
  6. N

500 ila 600w arası PSU önerir misiniz?
  7. B450M-K II Anakart

Comment by 'NOMAD21' on the classified ad 'B450M-K II Anakart'

3000 serisine uyumlu mu??
  8. N

KYK yurduna PC götürülürmü?

Laptop alıcaktım ama 40k ya olmazsa laptop bir işe yaramıyor, 17k ya PC topladım
  9. N

KYK yurduna PC götürülürmü?

Selam, ben mid tower, 24.5 monitör PC topladım KYK yurduna PC yı götürebilirmiyim yada götüreniz varmı?
  10. N

Ntoskrnl.exe mavi ekran hatası nasıl çözülür?

Selam, yukarda yazan hata yı nasıl çözebilirim? Youtube taki her türlü çözüm yolunu denedim her iki ram mimide test ettim sorun onlarda değil,Windows 11 kurduğumda furmark ve oyunlarda mavi ekran, Windows 10 geçince ise furmark ta artık mavi ekran almıyordum sadece oyunlarda oluyor, yani sorun...
  11. N

Otomatik onarıma hazırlanıyor bilgisayarınız düzgün başlatılamadı. Sorunları?!!

11 den direkt 10 geçilmiyor mu yani usb flash a mi 10 u kurayım
  12. N

Yani bu sorunlar 10 da da yaşanıyor çözüm olabilirmi?
  13. N

Ama eskisiylede aynı yani sürücüyle pek bi ilgisi yok galiba
  14. N

Herşeyi kurdum trifack kanalı eşliğinde, ama bu sorun çıkınca internette araştırdım ve son çare olarak bilgisayarı sıfırladım yani şuan driver sürücüsü güncel sayılmaz
Geri