noname5588 isimli üyenin son içerikleri

1. N

Medimarkt 3 al 2 öde Steelseries nova 5 3800₺

İstanbul içi satan varsa dm
  2. N

1000tl ye forza horizon 5 alınır mı

50 liraya falan sınırsız gamepass satıyolar aldım 3 aydır sorunsuz oynuyorum düşünün isterseniz
  3. N

TT Altyapısında Fiber internet önerisi

Uzun süredir tt altyapılı türknet fiber 100 mbps kullanıyorum sorun yaşamadım hiç ama yakında zamlar yüzünden türk telekom 1000 lik pakete geçicem. 1000 mbps düşünmez misiniz
  4. N

The last of us part 1 indirime girer mi?

20 liraya steam hesabı satıyolar steami çevrimdışına alıp oynuyosun illa kütüphanemde olsun demiyosan öyle al bence
  5. N

Shein indirimli ürünler

Mousepad önerisi olan var mı burdan
  6. N

Yardım Operatör degisikligi hk

Taahütün 13 günü kalmış türkcele geçicem. Son ayda cayma bedeli çıkmaması kesin mi okuduğum kadarıyla çoğu kişiye çıkmış cayma bedeli
  7. N

Yardım Download ve Upload değerlerimin iyi olmasına rağmen karşılığını alamıyorum

Wifi sorunu gibi gözüktü bana. Bende de aynı sorun vardı hız testi yaptığımda gayet normal çıkıyordu sonuçlar fakat oyunlarda 3 5 saniyelik kopmalar oluyodu ve bazen de komple oyundan atıyordu. Dün eski keenetic modemimi wifi genişletici modunda kasanın yanına koydum ondan da kabloyla kasaya...
  8. N

Türk telekom altyapılı türknet 500mbps

Anladım teşekkürler ben de max 100 olayını değiştirdiler sanmıştım.. TT geçmekten başka çarem yok heralde
  9. N

Türk telekom altyapılı türknet 500mbps

Türk telekom fiber altyapılı türknet kullanıyorum ve aldığım hız 100 mbps ( hız testlerinde 140 falan çıkıyo).Benim bildiğim altyapı TT olduğu için türknet max 100 veriyor. Bugün recep baltaşın eski bi videosunu gördüm kendisi tt altyapısı ile türknetten 500 mbps alıyor bu nasıl mümkün İlgili...
  10. N

Next Start Pro 4K TV Box sepette 1.549 TL

Dreamstar nova mı bu mu iyi sizce ? Nova almak üzereydim bu konuyu gördüm
  11. N

Yardım 🔴Wİ-Fİ Adaptörü önerir misiniz❓

Mercurys ma30e kullanıyorum oyunlarda kopma yaşanıyor modemle pc arası bi kapı var sadece mesafe de çok yakın. Ethernet çıkışlı bi wifi menzil genişletici daha iyi olur mu bilemem ama almayı düşünüyorum bir tane
  12. N

2500 TL civarı klavye önerisi

Sizce hangisi daha iyi ? Fun60 hoşuma gitti hall effect rapid trigger ve snap tap gibi özellikler başarılı mı bu klavyede. Mchoseda bunlar yazmıyor. Bir de manyetik switchle manyetik klavye aynı şey mi fun 60 manyetik switch mekanik klavye diyor
  13. N

Mchose g75 de snap tap var mı acaba biraz bakındım ama açıklama göremedim gerçi çok da gerekli bi özellik mi onu da bilmiyorum
  14. N

Kablolu kablosuz farketmez w60 fun 60 aula f75 mchose g75 pro. Bunlar çok öneriliyor hangisi en iyisidir
Geri