Nooname isimli üyenin son içerikleri

1. N

🔥İndirim 2000 Lümen Fener 298₺🔥(Denendi Fotoğrafli)Kaçırma

3 adet aldım. Pili değişmiyor. Batarya süresi 1.5 saat falan gibi sürede bitiyor. Pek uzun süreli batarya sağlığını koruyacağını zannetmiyorum. Type-C ile şarj oluyor. Başlık yok kutuda. Dış gövde metal. Elinizden düştüğünde yan taraftaki renkli ledleri yerinden kırılıp düşüyor.
  2. N

🔥İndirim GIGABYTE 24.5″ GS25F2A 240Hz 4900 TL

Not: Pivot ve hoparlör özelliğini G25F2A modeli ile karıştırmışım arkadaşlar kusura bakmayın. Linkteki ürün GS25F2A modeli ve öne arkaya 5-10 derece eğim ve 10 cm kadar yükseklik ayarı var sadece. Yine de son zamanlardaki en uygun fiyatı.
  3. N

🔥İndirim GIGABYTE 24.5″ GS25F2A 240Hz 4900 TL

İncehesap üzerinden satılıyor. Ürüne ''gigabyte'' kodu ile 599 TL indirim sağlanıyor. Stok 20 adet. Aktif olarak kullanıyorum. Işık sızması ve ölü piksel ile karşılaşmadım. Dahili olarak 2x2 watt hoparlörü var. Tüm pivot hareketlerini destekliyor. Renk profili gayet iyi durumda. Piyasaya göre...
  4. N

❌İndirim Bitti! 🔥🔥(13 Mart) Hoco 60W Type-C To Type-C Şarj Kablosu 70 TL🔥🔥

3 metre kablo da akım kaybı olur. Kaliteli bir şey almanız lazım. Onlarında fiyatı 600-1000 TL arası... Ugreen USB-C 100W 5A QC PD Örgülü Hızlı Şarj Kablosu, 3 m
  5. N

🔥İndirim Razer BlackWidow V4 X 2699 TL

Acayip sesli bir klavye. Bu klavyeyi bi ara kullandım gürültü sebebiyle kapıya polis geldi :LOL:
  6. N

❌İndirim Bitti! Viewsonic VX2425 - 4899₺

Bunu buraya paylaşarak indirim yaptığını eleştirdiğin firmadan farkın yok. Madem indirim yok buraya neden paylaşıyorsun? Siz okuma yazma biliyor musunuz merak ediyorum?
  7. N

🔥İndirim Addlink P21 2TB Taşınabilir SSD 6199TL (SEVGILI500 Kupon Koduyla)

Harici depolamalar genelde iş ve özel depolama için kullanılıyor. Bana göre kaliteli olmak zorunda. Taşınabilir SSD'yi kendi nand üreticilerinden almak daha iyi. Tavsiyem KIOXIA, Samsung ve Kingston... Alt marka satıcılar çok kalitesiz kontrolcüler kullanıyor. Bu sebeple SSD aniden gidebiliyor...
  8. N

❌İndirim Bitti! Patriot 48GB(2x24) Viper Xtreme 5 RGB 8000mhz CL38 DDR5 Ram 24.299TL

Aslında uyumlu uyumsuz RAM diye bir şey pek yoktur. Doğru voltaj ve doğru değerleri bulmak lazım. Her anakart ve işlemci için bu değer ayrıdır. RAM en basit bileşenden birisidir. Farklı anakart üreticileri farklı teknolojiler denerken bazen deney faresi olabiliyoruz. Soket değiştiğinde ilk seri...
  9. N

❌İndirim Bitti! Patriot 48GB(2x24) Viper Xtreme 5 RGB 8000mhz CL38 DDR5 Ram 24.299TL

Test yapılmış bir sistemden görüntü. Piyasa fiyatı için bir şey diyemem ama kaliteli taş gibi çiplere sahip. Düzgün voltaj ayarlarıyla 8000 MHz rahat görebilirsiniz. Ama AMD sistemlerde 1:1 ve 1:2 sistem diye bir şey var. Bunu düzgün ayarlarsanız 6400 MHz hızlarda 8000 MHz kadar stabil ve...
  10. N

SkHynix çiplere sahip bir ram. EXPO desteğinin olup olmaması hiç bir şeyi etkilemez. Ufak bir araştırma ile anakartınızla EXPO desteğinin daha üstünde hızlarda çalışabiliyor. EXPO ve XMP sadece pazarlama taktiği. Aynı çipi kullanan bir RAM'da EXPO var diğerinde yok. Saçma bir durum. Gerekli...
  11. N

🔥İndirim Bim & Monster işbirliği, sizce bu fiyata bu donanım..?

Bindirim ise sıcak fırsatlara neden konu açıyorsunuz. Okudum onayladım sorusunu okumuyor musunuz yoksa okuma yazma mı bilmiyorsunuz? Etkileşim alacağım diye saçma sapan konuları buraya açıyorsunuz...
  12. N

❌İndirim Bitti! Secuzi LIG-3601 Gamepad | 1099₺ (3 taksit)

Konudaki gamepadin Xbox kolundan daha iyi olduğuna inanan bir insan :ROFLMAO: @ahmttunc ne saçma insansın her şey hakkında fikrin var ama o da yanlış. Yazdığın mesajların çoğu konuyla alakasız ya da yanlış bilgi...
  13. N

TÜRK TELEKOM İDEFİX'TE 2000/300 İNDİRİM KUPONU

Kampanya yaklaşık 1 aydır falan var. Bir kullanıcı aynı hesapta sadece 1 defa kullanabiliyor.
  14. N

🔥İndirim Juo 20000mAh 22.5W Dijital Powerbank 649TL

Juo markası Ugreen'in alt veya yan markası değil. Ugreen kendi fabrikası olan bir şirket. Kendi ürünlerini kendisi yapıp satıyor. AR-GE yapabilen şirket. Ülkemizde Ugreen markasının distribütörü olan Maxitekno Bilişim Elektronik Ticaret Limited Şirketi kendisine ait JUO markasını çıkardı. Juo...
  15. N

🔥İndirim Razer BlackWidow V4 (Yeşil Anahtar) - Chroma RGB mekanik oyun klavyesi 3.973 TL

Daha önce kullandım. Ev ahalisinin uykusunun düşmanı bir klavye aşırı derecede sesli bir klavye alacak olanlar ona göre alsın…
Geri