noonee isimli üyenin son içerikleri

1. noonee

Arkadaşlar Ekran kartı yükteyken Kullanımı tempolu bir şekilde düşüyor

https://streamable.com/rl9298
  2. noonee

deniyorum hocam şimdi 1742081864 değişmedi aynı devam videosunu atabileceğim bir yer var mı
  3. noonee

açık. bios ve kart driverları güncel neden yaptığını anlayamadım çok garip
  4. noonee

furmark veya oyunlarda her şekilde yüke bindiğinde %99 dan %30 lara düşüyor ve tekrar çıkıyor her saniye tekrarlıyor bunu çok garip bir sorun sürekli drop yiyorum ve arkada oyun açıkken google da gezerken bile drop yiyorum Ekran kartı : Arc b580 işlemci : r5 5600 ram : 8x8 16gb 3200mhz
  5. noonee

40k Bütçe Sistem önerisi

tamamdır
  6. noonee

40k Bütçe Sistem önerisi

sakarya ve şuanlık bu sistem iyi değil mi ? acil alınabilecek hemen hemen bunun gibidir
  7. noonee

40k Bütçe Sistem önerisi

peki gaminggen den alsam ne zaman elime ulaşır
  8. noonee

40k Bütçe Sistem önerisi

Arkadaşlar 40k bütçe var bir sistem alıcam acil bu fiyata en iyisi diyebileceğiniz sistem önerisi var mı (nvidia ekran kartlı olacak)
  9. noonee

BU SİTE GÜVENİLİR Mİ

https://smok.us Arkadaşlar bu site güvenilir mi uzun yıllardır e sigara kullanıyorum ama daha önce burdan alış veriş yapmadım bilgisi olan var mı
  10. noonee

Ana Konu DONANIM ARŞİVİ: KANDIRILDIK VİDEOSU ( Herkes DLSS 3.0 Açabilecek? )

var mı şunun çözümünü bulan
  11. noonee

RTX 3060ti DLSS frame geni açmıyor !!!!!

Alan Wake 2 oyununda Abdullah abinin dediği herşeyi yaptım ama bi türlü frame gen açılmadı
  12. noonee

Ana Konu DONANIM ARŞİVİ: KANDIRILDIK VİDEOSU ( Herkes DLSS 3.0 Açabilecek? )

hocamlar bende alan wake 2 de denedim açılmadı özellik abdullah abinin dediklerinin aynısı yaptım (3060ti)
  13. noonee

Alan wake 2 alınır mı?

ben şuan %30 civarında oynadım çok güzel ilerliyor ama 3060ti ryzen 5 5600 ile 60fps civarı anca alıyosun düşük-orta grafiklerde
  14. noonee

Öneri 2K ya %75 Custom Klavye Önerisi

customlar genel olarak kablolu hocam ve klavyede kabloya o kadar takmamak gerektiğini düşünüyorum mesela mouse ve kulaklık kullanım kolaylığı açısından kablosuz güzel oluyor ama klavye için bence gereksiz ve alıcağınız 2000 TL lik kablolu ve kablosuz modeller için kalite farklı mutlaka...
  15. noonee

Öneri 2K ya %75 Custom Klavye Önerisi

Abdullah abinin hakkında reelsi olan Havit Gamenote Kb884l bakabilirsin
Geri