Yapmaz ama rx 570 daha iyi eğer almadıysan bence bir düşün şimdi fiyatı birazcık tuzluda 2018 de 988 TL ye almıştım ama çok artmış fiyatı ozamanlar gtx 1050ti dan hem daha ucuzdu hemde şuanda oluğu gibi daha güçlü eğer güzel bi fiyata bulabilirsen rx570 almaya çalış pişman olmazsın.
Adamlar bu oyundan Allah bilir kaç para kazandı, kaç kişi şikayet etti ama düzeltmiyolar ne sorumsuz bi davranış neyse inşallah oynadıkçca gelişir bende yeni başlayanları öldürüp hava atarım :)
1606373598
Bende pusa pusa oynarım itlik değilmi madem öyle iyi mi? böyle xd
Çok rezalet bi eşleştirme sistemi var ben 3 levelim girdiğim oyunda karşıma 500 LvL bi adam geliyor hiç saptırmadan headshot atıp lobiye gönderiyor bu eşleştirme sistemi neye göre yapılıyor veya bana yardımcı olabilecek biri varmı? Aynı zamanda pubg mobile oynuyorum onda neredeyse eşit oluyor...
Amd Rx570-Ryzen 3 1200 işlemci darboğaz yaparmı birisi evet birisi hayır diyor çok arada kaldım merak ediyorum bence yapıyor ama anlayan birisinden duymak-okumak daya iyi olur gibi geliyor işlemcimi upgrade etmelimiyim yoksa bi süre daha böyle kalsınmı merak ediyorum görüşlerinizi bekliyorum iyi...